Dette var dagen, hvor Aalborg Flyers Floorball Club åbnede dørene til et U9 stævne.
Det hele startede ganske roligt kl. 8 i morges, hvor frivillige mødte op for at gøre det hele klar. Efterhånden som kl. nærmede sig 9 blev hallen fyldt med god energi og højt humør fra spillere fra 7 forskellige klubber fordelt på 8 hold. Der blev taget holdbilleder, tilskuerne fandt kaffen frem, dommerne fandt fløjten, caféen åbnede og dommerbordet med mikrofon, ur og musik kom på plads, så alle var klar til omgang floorball.

Der blev fløjtet og så gik det ellers slag i slag. Alle gjorde hvad de kunne for at netop deres hold vandt kampen. Dagen bød bl.a. på fine pasninger, nogle heldige andre meget gode mål – flere fra midten af trukket helt op i hjørnet samt fantastiske redninger fra målmændenes side. Yderligere var der en masse tilråb og opmuntringer fra trænere og holdkammeraterne, der gjorde sit til, for at hjælpe spillerne på banen. Aalborg Flyers havde også et hold med, der bl.a. præsterede at være bagud med 5 mål, hvor stillingen var 1-6, men får lavet et fantastisk come-back. Dog ender kampen desværre 6-7.

Det at være en god kammerat både for sit eget hold, men også når der sker uheld, der går ud over modstanderne samt bedste mål og bedste redning gav anledning til overrækkelse af 6 præmier, der blev vurderet og tildelt af dommerbordet i løbet af dagen.

Mange af spillerne fik mulighed for at prøve nye pladser på banen. Flere hold skiftede bl.a. målmand i den pause på 1 min. mellem de to perioder. Et par af deltagerne sagde også:
“Det er faktisk sjovt at være wing” og “Må jeg være center?”
Det var også en dag, hvor nye dommere kunne prøve kræfter med fløjten.

En af deltagerne ved stævnet beskrev dagen med dette formål: “Det gælder om at have det sjovt”, hvilket beskriver dagen godt. En masse seriøs floorball krydret med sjov og gode venner har gjort dette U9 stævne fantastisk. Tak til alle der var med på den ene eller den anden måde.
Aalborg Flyers Floorball Club ser med forventning frem til næste gang.

Dagen sluttede med et opgør i 1. division, hvor kampen om 1. pladsen var på spil mellem Aalborg Flyers Damehold og Viborg Saints. Kampen var tæt og hård til sidste minut, men ender dog med en sejr til Flyers på 3-2.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.