En intens og fysisk duel blev udfaldet af sæsonens første møde mellem Strandby-Elling og Aalborg Flyers i 1. division.

Det blev tydeligt, ret hurtigt i kampen, at dette var et Strandby mandskab, som Flyers sagtens kunne slå. Og det blev også primært en kamp på Flyers’ præmisser. Desværre for kampens udfald manglende kynismen til slut.

Flyers kom bedst fra start i 1. periode, efter at Frederik Rømming (assisteret af Morten Schroll) fik scoret sæsonens sit første mål i sæsonen. Det var også Schrolls første point i 3 kampe. Så rart at se at 2. kæden får produceret offensivt. Føringen på 1-0 holdte dog kun 2 minutter inden Strandby bringer balance i regnskabet efter en defensiv brøler i Flyers’ forsvaret. Det var ellers generelt en kamp, hvor Flyers står godt defensivt, men 5 mål af Strandby, som alle sammen på den ene eller anden led kan tilskrives det faktum at Flyers løber godt med modstanderne, men ikke får taget kampene fysisk så den direkte modstander ikke er nok presset i skudøjeblikkende. Der skal helt sikkert arbejdes mere med det fysiske frem mod holdets næste kamp.

2. periode var Flyers’ bedste i kampen. 2-0 ender den. Først vha. Thomas Krogh, der fra spids vinkel i powerplay får banket en tværpasning fra Morten Schroll op i krogen. Flot mål af Krogh, som efter de første 3 kampe har lagt sig solidt i spidsen på topscorerlisten, og forhåbentligt fortsætter denne gode spil-/pointmæssige udvikling efter de sidste sæsoner har været magre grundet skader.
1. kæden var i dagens anledning uden den stærke right-winger Chris Conradsen, og istedet var all-around’er Jonathan ‘Zlatko’ Bruun (undertegnet) hoppet på wingen. Det gik ganske udmærket i dagens anledning. Målet til 3-1 skete i samspil mellem Zlatko og Krogh, de to bedste Flyers’ på dagen. En vanlig Kroghsk scoring, hvor han får en pasning, venter på modstanderne går på kroppen af ham, og drejer så hurtigt rundt og sætter bolden i krogen. Igen et flot mål af kampens spiller.

3. periode var en roddet affære med mange udvisninger til begge hold, hvilket gav noget forstyrret spil. Det var klart til Strandbys fordel. Det er tydeligt at se forskellen mellem spillende og ikke-spillende træner kommer til udtryk i disse situationer, hvor hovedet skal holdes koldt og udskiftningerne bare skal køre. Hvilket bl.a. også medførte at Flyers på et tidspunkt fik udvisning for på mange spillere på banen.
Strandby vandt perioden 3-1. Især de to sidste mål inden for ét minut i 4 mod 4 spil må bare ikke ske. Det var slet ikke optimalt, især fordi målene lignede hinanden meget, og skyldes manglende fysisk opdækning af den direkte modstander. Bevares, Strandby har nogle hurtige og teknisk dygtige spillere, men på 1. divisionsniveau må man ikke få så meget plads på midten af banen, som Strandby fik i dag.

Kampen gik i overtid, og endnu et Strandby mål blev sat ind efter 7 minutter. Utrolig bittert, i sær fordi det igen var i midtzonen at skudet faldt fra. Et skud som der skal lukkes ned for.
Det er svært at vurderer om Dennis Syska i målet falder lidt i niveau den sidste del af kampen, men med alle de mange fremragende redninger han præstere i dagens kamp, er det ihvertfald ikke ham der skal klandres for nederlaget. Det er højst sandsynligt samspillet og positionering mellem wings og backs der skal arbejdes på, så vi kan dække flere skud af, samtidig med at det fysiske spil skal et nøk op i næste kamp.

Næste kamp er igen mod Strandby-Elling. Denne gang på udebane den 15. oktober kl. 13:30.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

top fra venstre: Dennis Tony, Zlatko, Morten Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Jens Abildtoft, Rune Steffensen, Kristoffer Pedersen, Casper Christensen Bund fra venstre: Frederik Rømming, Claus Bak, Long Cung, Dennis Syska, Martin Knudsen Mangler: Chris Conradsen, Martin Kristoffersen, Frederik Larsen, Stefan Broé
Top fra venstre: Dennis Tony, Jonathan ‘Zlatko’ Bruun, Morten Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Jens Abildtoft, Rune Bøgedal, Kristoffer Pedersen, Casper Skatt
Bund fra venstre: Frederik Rømming, Claus Bak, Long Cung, Dennis Syska, Martin Knudsen
Mangler: Chris Conradsen, Martin Kristoffersen (skadet), Frederik Larsen, Stefan Broé (skadet)

Holdopstilling m. point og udvisninger

Nr Navn Point Udv. Min MoTM stemmer
G #4 Dennis Syska 0 0 0
G #56 Martin Knudsen 0 0 0
C #51 Casper Skatt 0 0 1
#3 Dennis Tony 0 0 0
#5 Claus Bak 0 4 0
#23 Thomas Krogh 2+0 0 5
#42 Kristoffer Pedersen 0 0 0
#46 Lars Abildtoft 0 0 0
#62 Rune Bøgedal 0 2 0
#71 Frederik Rømming 1+0 0 1
#73 Jonathan ‘Zlatko’ Bruun 1+1 2 4
#85 Long Cung 0 0 0
#92 Morten Schroll 0+2 2 0
#99 Jens Abildtoft 0 0 3

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.