2 mål i første kamp, og ét i anden. Så vinder man ikke mange floorballkampe.
I dagens kamp mod AaB 3 blev det til et trist nederlag med cifrene 4-1 til AaB.

En kamp som foregik stort set som vi havde forudset. De unge AaB spillere i boldbesiddelse, men uden stand til at skabe mange oplagte chancer. Hvilket vi tilgengæld lykkedes fint med i vores kontraangreb.
Desværre var der ligesom sidste weekend alt for mange chancer, som ikke udmyntede sig i mål. Positiv udvikling er dog at spore, idet målet blev ramt betragteligt mere end i sidste weekend mod Hjørring, og kun en velspillende Alex “Judas” Jensen i AaB-målet gjorde forskellen.

Det var i sær i 1. periode, at Flyers fik de største chancer. Der skulle nok have stået 3 eller 4-0 til Flyers, men Alex holdte sit hold flot inde i kampen. Det var kun Chris Conradsen, med flot assist på en tværpasning af Morten Schroll, der fik nettet (Debutmåls-øl!) for Flyers. Vigtigt for Chris, som sidste weekend nok var den spiller som brændte flest chancer for Flyers i sin debutkamp.

AaB kom længere frem på banen i 2. periode, og fik lagt noget godt pres på Flyers, og med deres boldbesiddende spillestil åd de sig langsomt tilbage i kampen. Chancerne var dog få til AaB, og det var kun pga. Flyers gav dem 3 billige mål, at perioden endte 3-0 til AaB. En fejlaflevering, en dårlig positioneret mur og en fejludskiftning lå til grunde for de tre mål, som alle kunne være undgået.
Fejl forekommer dog i floorball, og når vi kun scorer ét mål, har vi næppe en jordisk chance for at vinde kampen. Logisk…

I 3. periode lykkedes Flyers ikke rigtig med noget offensivt. Der manglede overblik frem ad banen, og den forkerte løsning blev valgt alt for ofte. AaB scorede en kasse mere, og Flyers var ikke i stand til at forsvare, selvom vi havde flere gode muligheder.
Til slut løb det hele ud i sandet, da dommerne, måske lidt hårdt, dømte to x matchstraf 1 til henholdsvis Morten Schroll og en AaB spiller. Selvfølgelig skal der udvisning på i situationen, men det hele opstod fra vores synspunkt fra en klodset aktion af Morten. Ingen onde hensigter, eller bagvedliggende motiver i det.

Flyers 2. kæde der offensivt bestod af Andreas Bock, Andreas Bang og Zlatko fik ikke scoret for 2. kamp i streg. Hvilket må give panderynker hos trænerteamet, monstro der ikke bliver lavet nogle omrokeringer i kæderne det næste stykke tid. Der er nemlig 3 uger inden vi skal i aktion igen. Det er den 8. november hjemme mod Svenstrup. En kamp hvor vi, må se os selv som underdogs (sådan bliver hele sæsonen nok).
Vi fik i preseason gevaldige stryg af Svenstrup i en træningskamp, men vores hold har rykket sig meget siden, så vi forventer en tæt kamp, hvor vi forhåbentligt for gang i flere offensive spillere. Ellers ender det med at blive koldt på topscorerlisten for Morten.

Holdopstilling m. point og udvisninger:

C #92  Morten Schroll, 0+1, 27 udvisningsminutter
G #1    Dennis Syska
#3        Dennis Sørensen
#7        Mads Schroll
#12      Jonas Holm
#17      Frederik Larsen
#44      Lars Abildtoft
#45      Andreas Bang
#46      Chris Conradsen, 1+0
#48      Anders Høyer
#50      Dennis Rasmussen
#73      Jonathan Bruun, 2 min. udv.
#88     Andreas Bock

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.