Og skriver dermed historie for Aalborg Flyers! Det er næsten ikke til at beskrive hvor vildt det her er. Dameholdets FØRSTE sæson i 1. division har affødt en sæson med 9 sejre, og efter dagens 4-4 mod Hjørring, 2 uafgjorte og blot ét enkelt nederlag! Ikke nok med at det rækker til en 1. plads med 4 point ned til Viborg på 2. pladsen. Så er det altså noget nær en perfekt sæson med kun et enkelt nederlag på 0-2 mod Viborg i midten af januar til at sætte en finger på som lavpunkt – en kamp hvor Flyers manglende flere profiler.

Det her overgår selv vores vildeste forestillinger, fordi nu skal damerne altså ud og spille kvalspil og 1. divisionsFINALE mod Herning FC, om en plads i slutspillet! Her vil man, hvis vi stik i mod forventninger løber med sejren, skulle møde Copenhagen FC – nr. 1 fra ligaen i øst i officielle kvartfinalekampe.

Det er altså det tætteste Flyers har været på et officielt Danmarksmesterskab siden 1993 hvor man fik DM bronze (året inden, tog vi titlen som de første danmarksmestre i floorballens historie! Og gør at Flyers den dag i dag ligger på 8. pladsen over flest medaljetriumfer af det ædleste metal i Danmark – bedre placeret end blandt andet Brønderslev Hot Shots)

12741953_10153914804789800_4287723134482121388_n

 

Men bevares, som det ses på billedet – behøver pigerne ikke større hæder. Deres altid humoristiske træner Søren Jensen har allerede overrakt dem den pokal, som han mener de fortjener for årets indsats, som kan ses på billedet herover hvis man zoomer meget ind ;-)

Kampene mod Herning er dog stadig ret forude. Den 27. februar kl. 14:00 er det første opgør i Herning. Men endnu vigtigere er den 5. marts kl. 13:00 hvor damerne tager imod Herning FC i Tornhøj Idrætscenter. En kamp hvor hele klubben støtter op om at lave et arrangement, der viser at hele klubben støtter op om pigernes fantastiske performance denne sæson! Og viser sammenholdet i Aalborgs største floorballklub!

Kampen er ikke bare historiske i nuet, men kan muligvis blive det på længere sigt, da den nye turneringsstruktur fra 16/17 sæsonen lægger op til, at slå liga og 1. division sammen. Det vil i praksis umuliggøre kvalspil for damerne før de når niveauet til at spille med hold som Frederikshavn og AaB. Dog vil 1. divisionsfinalen igen være på spil.

Meld jer til at vise Flyers fanerne på Facebook begivenheden >TRYK HER<

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.