Trods sæsonen er afsluttet for vores herrerhold, har den jo, sådan set aldrig “rigtigt” været i gang for vores damehold, som er forholdsvis nydannet, og først fra næste sæson vil være at finde i den officielle række.

Sæsonen har derfor stået på en del træningskampe/stævner for at udvikle spillerne og skabe et fællesskab omkring holdet. I går stod det så på lokalopgør mellem Aalborg Flyers og AaB 2. På herrersiden kan disse opgør ofte være en drabelig forestilling – på sigt kunne det forestilles at blive det samme for de to damemandskaber.

Kampen endte med en flot 5-2 sejr til Aalborg Flyers damer, hvor bl.a. Mette Øland Thomsen gjorde sig flot bemærket med et hattrick!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

11150433_10152750242433062_2986500901495865294_n
truppen til gårsdagens kamp

Der er ved at være godt gang i vores dameafdeling, men der er stadig plads til flere! Der trænes hver tirsdag i Tornhøjhallen kl. 20 til 22.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.