Det er sjældent herrespillerne i Aalborg Flyers gør sig positivt bemærket når det kommer til udskejelser på billeder. Men lidt positiv reklame bliver det til en sjælden gang i mellem!

Senest har et billede af Flyers’ ildsjæl og junior-træner Casper Skatt Christensen og hans U11 spillere, fået æren af at blive topbanner og forsidebillede på den ny-lancerede hjemmeside for den danske floorballunion.

DaFUs hjemmeside og billedets kontekst kan findes her

På billedet ses en koncentreret træner, der er i gang med at coache sine unge spillere frem mod nogle af de flotte resultater de præsterede til landstævnet i Frederikshavn for godt en måned siden.

casperjunior

 

Aalborg Flyers er en af Danmarks spydsspidsfloorballklubber når det kommer til vækst i dansk floorball. Og v er utrolig stolte af, at være på forsiden af DaFU’s hjemmeside. da vi anskuer vores ungdomsarbejde som kernestenen i klubbens vækst, velbefindende og organisatoriske styrke. Hvilket også blev tydeligt da der i forrige uge var mødt 80 personer op til klubbens afslutningsarrangement. Et arrangement som var blevet stablet på benene af aktive forældre i klubben. Et fokus på juniorerne og deres forældre ser vi allerede få år efter oprettelsen af ungdomshold, fordelen ved, og der er ingen tvivl om, at det her klubben fremadrettet skal ligge flest ressourcer – der er så meget positivt at hente ved at have en stærk og velfungerende ungdomsafdeling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.