Sæsonen sluttede for lidt over en måned siden, og stik i mod vanlig skik har vi i Aalborg Flyers valgt at opgradere vores information og mediedækning i off-season. Det seneste nye vi kan fortælle er, at der er trukket lod til 1. runde af pokalturneringen 15/16 som finder sted i uge 36.

For første gang i mange år, er Aalborg Flyers 1. herrer deltagende i pokalturneringen. Dette skyldes fokus på en opkvalificering af forsæsonen efter vi i sidste sæson havde en uheldig optakt, som tydelig træk spor over i de første måneder af sæsonen. Desuden er pokalturneringen en sjov mulighed for at møde andre hold på andre niveauer og fra andre divisioner end vanligt, i et konkurrencemiljø svarende til vores egen division.

Modstanderen i 1. runde er den orange hær, bedre kendt som Arnes Corner Århus, som bl.a. ledes an af de tidligere elite og landsholdsspillere Henrik og Christian Engelsen. AC er desuden et hold, kendt for at være et socialt fyrtårn i dansk floorball, og en modstander som har meget alsidigt og differentieret niveau til kampe.

Det bliver en udsøgt fornøjelse at tage turen til Århus og møde et hold, som vi i Flyers har stor respekt for socialt og sportsligt. Vi glæder os til kampen, som vi vurdere bliver en velmatched affære med to hold, som står godt til hinanden. Det bliver desuden 1. gang i historien at de to hold skal mødes, og det bliver derfor et brag af en kamp. Et brag som Flyers selvfølgelig vinder. Vi sluttede på 4. pladsen i 2. div nord, og AC på sidstepladsen i 2. div midt, og vi er af den opfattelse at nord divisionen er på et noget højere niveau end midt, derfor kan vi drage konklusionen, at Flyers er klart det bedste hold af de to.

Det bliver også spændende at se Flyers truppen til september, meget kommer til at ske hen over Silly Season, bl.a. er det stadigt et åbent spørgsmål, hvem der kommer til at lede tropperne, da jagten på den rigtige cheftræner stadig er i gang for 1. holdet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.