En trist onsdag aften midt i december måned, var dagen Jerup synes at Aalborg Flyers’ skulle komme til deres lille nordjyske flække og spille en floorballkamp. Så Flyers vi skrabet en trup sammen, primært bestående af 2. holdsspillere, skadede spillere og folk som ikke har rørt en bold i et år.
Jerup kampene er altid en fornøjelse at spille, fordi holdene i spillestil harmonerer ret godt med hinanden. Masser af god infight i tætte nærkampe uden det kammer over i svinestreger, er noget som passer Flyers’ drengene rigtig godt.

Kampen bød også på en del mål da den regulære spilletid endte 7-7. Efter at Flyers halvvejs igennem kampen var foran både 1-5 og 2-6. Det formøblede vi så fuldstændig fra det 15. minut i 2. periode også frem i 3. periode, hvor det endte med at Jerup kom foran 7-6. Det var ikke kun fordi, at Flyers spillede dårligt, men utrolig svært at spille floorball fra straffeboksen. Men sådan er det, når der kun er en dommer, som kan finde ud af at dømme floorball.
Det var dog ikke dommerens skyld, at vi var ved at tabe kampen. Jerup scorede kun ét mål i overtal, og ét mål i 4 mod 4 ellers var resten af deres mål scoret i regulær spilletid, hvor de får al for meget plads midt på banen, så de kan lave deres solo-mål.

Flyers havde da stort set også givet op, da man var i undertal de sidste par minutter af kampen, men 2 mand pressede højt, og det var åbenbart nok til at fremprovokerer en fejl som Flyers kunne udnytte til en undertalsscoring til 7-7 med ét minut tilbage af kampen.
Overtid medførte ingen scoringer, selvom Flyers var tæt på et par gange i overtal, men begge hold lagde spillestilen om og spillede meget defensivt. Nærmest 3 mod 5 i modstanderens zone. Det var fint for Flyers’ fordi vi vidste at vi har 1. divisions bedste målmand på straffeslag. Hvilket Syska endnu engang fik vist. Zlatko og Krogh scorer på deres forsøg, og kun en Jerup mand fik nettet. Hvilket medfødte endnu en OT sejr, den anden denne sæson.

Desværre betyder det kun to point på kontoen, hvilket medfører at Flyers må overvintre på sidstepladsen i divisionen, men med en god kamp i bagagen inden den står på lokalopgør mod AaB den 6. januar! Lige pt er vi á point med Blackhawks 2 og kun ét point efter Jerup på 6. pladsen. Så målsætningen er klar for næste halvdel af sæsonen. Vi skal op på den 6. plads! Forhåbentligt gør julepausen godt for vores trup, så vores skadede profiler kan komme sig, og folk får mere hul i weekendkalendrende i januar og februar, så vi kan stille med konstant stærkeste opstilling.

Holdopstilling m. point og udvisninger:

C #19     Martin Kristoffersen, 1+0
G #1       Dennis Syska, 0+1
#3           Dennis Sørensen, 0+1
#23         Thomas Krogh, 2+1, 4 min
#29         Torben Kanstrup, 2 min
#44         Lars Abildtoft, 0+1
#47         Andreas Bang, 4 min
#49         Chris Conradsen, 1+0, 4+10 min
#71          Frederik Rømming
#73         Jonathan Bruun, 2+1, 4 min
#99         Jens Abildtoft, 1+0

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.