Torsdag aften tog Flyers væk fra de vante rammer i Tornhøjhallen og tog et lille smut til Hjørring. Hvor 1. og 2. holdet skulle møde deres modparter fra henholdsvis 1. og 3. division.
Det blev nogle gode og intense kampe, hvor begge hold fik værdifuld erfaring frem mod en spændende weekend, der byder på henholdsvis arvefjendeopgør imellem Flyers 1. hold og AaB 2, samt bundopgør og en unik mulighed for 2. holdets første sejr ude mod Frederikshavn.

2. holdets kamp var klart den tætteste og det blev desværre til et snævert 6-5 nederlag til Flyers. En kamp som kunne have gået begge veje med to jævnbyrdige hold.
2. holdet spiller kl. 13:00 i Frederikshavn på lørdag.

1. holdet var noget længere fra sejr med et stort 13-5 nederlag til et velspillende Hjørring mandskab. Flyers startede måske ud lidt for nonchalant og blev i 1. periode kørt godt og grundigt over.
En del mærkelige dommerkendelser lå også til grunde for meget spil i undertal for Flyers. Det var dog en god træning for mandskabet, da kampen på lørdag også sagtens kunne byde på en masse undertalsspil. Overtal blev det også til, og her var Flyers dejligt effektive, hvilket var et positivt syn.
I løbet af kampen blev der lavet flere taktiske justeringer, som optimere holdets muligheder frem mod lørdagens opgør, som skal spilles kl. 18:00 i AaB Hallen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.