Om det var grundet viden, om at det var efterårssæsonens sidste kamp, eller fordi man skulle se hinanden i øjnene til julefrokost efter kampen. Så var det et forvandlet Flyers hold der stillede til start i årets første rivalopgør mod AaB 2. En kamp som bare skulle vindes. I sær efter Jerup tidligere på dagen havde taget en solid sejr over divisionens bundprop fra Hot Shots 2.
Så et nederlag til AaB ville betyde at Flyers inden halvvejs mærket ville være isoleret i bunden af divisionen sammen med Hot Shots.

Der var ingen tvivl om, at Flyers var det bedste hold på banen. Resultatet 6-4 kunne sagtens have været med dobbelt så mange mål til Flyers, men uskarphed foran målet fra flere af de rutinerede kræfter på holdet holdt AaB inde i kampen. Dermed ikke sagt at AaB ikke også have chancer i kampen, men en skudstatistik på 38-20 efter de to første perioder viste tydelig Flyers dominans inden det blev alt for unødvendigt spændende i 3. og sidste periode.

1. periode endte 1-0 til Flyers, efter et stormløb mod AaBs mål. Det kunne allerede have været 1-0 kort inde i kampen, da kampens dommer fejlagtigt vælger at dømme et straffeslag inden situationen er afvilket, og dermed snyder Flyers for et mål. Man kunne jo have valgt at score på det efterfølgende straffeslag, men Jonathan Bruun synes åbenbart at stolpen var flottere.
Det enlige mål i perioden blev scoret på en flot solotur af Martin Kristoffersen, som begynder at ligne en spiller der har fået varme i staven, hvilket tegner godt frem mod næste halvsæson.

I 2. periode fortsatte Flyers det flotte spil, og arbejdede godt over hele linjen; offensivt og defensivt. Dertil kom så målene. Først kunne topscorer Morten Schroll scorer til 2-0 på en fremragende solotur, og 3-0 kom kort derefter også fra Schrolls stav (assisteret af Michael ”Bager” Larsson).
Målet til 4-0 blev scoret halvvejs i perioden. Endelig lidt held til Jonathan Bruun, der på nuværende tidspunkt have smidt to store målchancer væk – her blev det dog til en assist til tilbagevendende Long Dinh Cung, der efter et par måneder på 2. holdet endelig har fået lysten til 1. holdsfloorball igen. Han var en tydelig forstærkning i dagens kamp med flere flotte aktioner.

AaB fik dog reduceret til 4-1 inden Lars Abildtoft scorede til 5-1, et sjældent mål fra den rutinerede back, men når modstanderen flyttede sig som ’Det røde hav’ gjorde for Moses, så er det svært ikke at udnytte skudmuligheden.

Det var derfor med en konfortabel føring at Flyers gik ind til 3. periode. Denne føring burde også have været holdt, men AaB har nogle bundrutinerede spillere på holdet, og er rigtig gode til at udnytte modstanderens fejl. De fik først reduceret til 5-2. Derefter mistede Flyers muligheden for at få ro på spillet, pga … (Følgende er blevet fjernet fra kampreferatet, da dets indhold omkring kampens dommerpræstation ikke bør stå på vores hjemmeside, men bliver holdt internt i klubben red.) … I det efterfølgende powerplay på denne mærkværdige 5 minutters straf, fik Flyers heldigvis holdt AaB nede på ét mål. 5-3 er stillingen, og AaB får presset Flyers helt i bund, det blev dog aldrig til de helt store chancer i 5 mod 5, da Flyers holder AaB godt væk. Kun et heldigt afrettet skud, der flyver i en høj bue op og lander bag en stærktspillende Dennis Syska, betyder at der kommer spænding til de sidste.
AaB har dog ikke luften eller værktøjerne til at åbne Flyers defensiven, og da Michael Larsson, opsnapper en løs bold, kan han nemt gøre det til 6-4 på et tomt AaB mål.

Alt i alt en super spændende kamp, og man må sige at tilskuerne fik noget for pengene. En rigtig fedt kamp!
Næste udfordring er en træningskamp den 21. december i mod Skanderborg Killerbees, for at få lidt floorball i benene, da holdet allerede starter næste halvdel af sæsonen på udebane den 3/1 mod Hot Shots, en kamp som skal vindes! Det bliver dog en udfordring efter over en måneds kamppause + juleferie.

Holdopstilling m. point og udvisninger:

C #92     Morten Schroll, 2+0, 9 min udv.
G #1       Dennis Syska
G #60    Mike Grunnet
#3           Dennis Sørensen
#9           Niels-Kristian Østergaard
#13         Kris Houmann
#17         Frederik Larsen
#19         Martin Kristoffersen, 1+0
#40        Michael Larsson, 1+1
#45         Lars Abildtoft, 1+0
#46         Jonas Holm
#73         Jonathan Bruun, 0+1
#85        Long Dinh Cung, 1+0
#88        Anders Høyer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.