Ca. kl. 12 var 17 spillere fra flere forskellige Flyers herrehold og 5 tilskuere klar til at stige ombord i bussen for at tage mod Gørding, hvor Gørding Knights ventede i en indtil videre stille og rolig hal.
Busturen derned gik med at lade op bl.a. i form af snak, sandwich og en tur til drømmeland, hvor der for nogle personers vedkommende blev trukket torsk i land. Bussen ankom i god tid, og igen var der tid, der bare skulle gå, før Claus Bak kl. 15.30 kalder truppen sammen til omklædning og taktikmøde. Der tages holdfoto og opvarmningen bliver overstået, og så er det ellers bare at vente på dommerens første fløjt.

1. periode fløjtes i gang, og helt fra starten bliver der gået til den fra begge sider. Efter 4 min. kommer Gørding til et frislag tæt på mål, men det går heldigvis forbi, og hurtig kommer der flere chancer i modsatte ende. Desværre får Flyers ikke prikket bolden i mål.
Efter 17 min. skulle det så endelig ende med et mål og heldigvis til Flyers. En præcis aflevering fra Martin Kristoffersen til Thomas Krogh og et fint mål kom i nettet.
Flyers mistede lige fokus et sekund, hvilket blev straffet med et skud på rammen fra Gørding. Det ville Flyers dog ikke have på sig, og et nyt mål sneg sig ind lige ved stolpen – 0-2 til Flyers. Denne gange var det fra Patrik Palsgaard med en assist fra Frederik Rømming.
Mike Grunnet fik nogle vigtige redninger i løbet af perioden og Frederik Rømming fik desværre hevet en 5 min. udvisning hjem med 10 sek. tilbage af 1. periode. Samtidig måtte Gørding også aflevere en mand til udvisningsbænken. Perioden slutter 0-2 til Flyers.

2. periode starter i undertal for begge parter, men bølger stadig frem og tilbage, og Jonas Krogh får sendt et skud mod mål, der desværre kun rammer målrammen. Efter 12 min. må Jonas Krogh selv på udvisningsbænken. Få sekunder inden den udløber får Flyers et frislag tæt på mål, og med en assist fra Linards Skrickis til Thomas Krogh bliver det til endnu et mål – 0-3 Til Flyers.
I tiden 15:28 får Morten Schroll bragt sig på tavlen med målet til 0-4. Flyers har massere af gode op-spil og pasninger, der giver anledning til at Patrik Palsgaard kan tage en tur rundt om målet i tiden 16:55, og får den prikket ind til stillingen 0-5.

I 3. periode ser det ud som om Flyers har efterladt noget fokus i omklædningsrummet. Efter bare 3 min. ender det med et straffe til Gørding og desværre med et mål til efterfølgelse. Efter 4½ min. kommer der en pasning fra Claus Bak og Thomas Krogh får den forbi målmanden. Stillingen er nu 1-6 til Flyers. Lige efter kommer Flyers i overtal, og med 30 sek. tilbage af overtallet får Gørding fisket bolden fra Flyers, hvilket resultere i en friløber og et mål – 2-6.
Flyers for igen et overtal med gode chancer, men som ikke bliver til mål.
Der kommer flere og flere mindre præcise pasninger og frustrationerne stiger hos Flyers på trods af føringen. Mike Grunnet må træde til med flere vigtige redninger, men med 2½ min. igen må han se sig forbi passeret. Kampen ender 3-6 til Flyers, hvilket dermed giver adgang til næste kamp i pokalturneringen for Flyers.

Alle kæmpede en brag kamp – nye som gamle spillere, og busturen hjem foregik selvfølgelig med højt humør i fuld feststemning oven på sejren, og Mike Grunnet blev kåret som kampens fighter af spillere og tilskuere.

Alt i alt en fantastisk dag med floorball – set med Flyers øjne!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.