Forrige weekend bød på 2016’s sidste kamp for Aalborg Flyers 1. hold, og hvilken en sidste kamp det blev.
Efter nederlag i 8 kampe i træk i denne sæson, hvoraf to har været i overtid, og 4 andre var meget tætte opgør, som blev tabt til sidst, blev det endelig til en velfortjent sejr.
7-2 resultatet mod Hjørring Hawks er desuden det bedste resultat mod en modstander som Flyers gennem årene har haft notorisk svært ved at spille godt imod.
Og da Hjørring samtidig er et hold, som er placeret i midten af tabellen tæt på top 2 og med mange flotte sejre denne sæson, er det et resultat som vi virkelig vil værne om, og bygge holdet op om, frem mod anden halvdel af sæsonen.

Flyers’ har mistet en del folk før og under denne sæson, og truppen er blevet barberet godt ned, men der er høj mødefrekvens og generelt leverer samtlige spillere på et højt niveau både på og udenfor banen, og det syner godt frem imod 2017. Derudover er der kommet juletilgang fra AaB i form af Mike Grunnet, som vender retur til Flyers efter 1½ år med ligafloorball, hvilket kulminerede med en nominering som månedens spiller i ligaen i oktober. Det vil sige, at Flyers på nuværende tidspunkt har en usammenlignelig stærk målmandstrio i form af Dennis Syska, Martin Knudsen og Mike Grunnet. Så det er imponerende, og kan garanteret skabe stor misundelse rundt om i nordjysk floorball, samt være garanti for point på kontoen i den næste halvsæson!
Med én måned til næste kamp, kunne stavene godt pakkes væk, men holdet er fast besluttet på at være i stand til at holde niveauet når man den 22. januar får mulighed for revanche mod ærkerivalerne fra Svenstrup. Med tilgang af flere tidligere Svenstrup-spillere denne sæson, og den mangeårige rivalisering de to klubber imellem, ja, så er der en fast beslutsomhed om at i år skal være året, hvor Flyers’ viser hvem der er Aalborgs største floorballklub (på mange forskellige niveauer)!
Som led i optakten til Svenstrup-kampen kan vi annoncere at 1. holdet spiller en træningskamp mod AaB’s ligahold, den 12. januar i Tornhøj Idrætscenter. Kampstart bliver højst sandsynligt ca. 20:30 (måske lidt senere); her håber vi på god opbakning på lægterne! Måske Flyers kan tage en sejr mod et ligahold? Det kunne være lækkert.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

top fra venstre: Dennis Tony, Zlatko, Morten Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Jens Abildtoft, Rune Steffensen, Kristoffer Pedersen, Casper Christensen Bund fra venstre: Frederik Rømming, Claus Bak, Long Cung, Dennis Syska, Martin Knudsen Mangler: Chris Conradsen, Martin Kristoffersen, Frederik Larsen, Stefan Broé
Top fra venstre: Dennis Tony, Zlatko, Morten Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Jens Abildtoft, Rune Steffensen, Kristoffer Pedersen, Casper Christensen (stoppet)
Bund fra venstre: Frederik Rømming, Claus Bak, Long Cung (stoppet), Dennis Syska, Martin Knudsen
Mangler: Chris Conradsen, Mike Grunnet (sen tilgang) og Martin Kristoffersen (skadet)

Truppen glæder sig til næste halve år, som kommer til at byde på en masse god floorball, og forhåbentligt mange flere point på kontoen end hidtidig denne sæson. Hvis vi kan følge op på det fremragende spil mod Hjørring, er der i hvert fald ingen tvivl om potentialet er til det!
Nogle spørgsmål bliver spændende at få svar på:
Kan Krogh blive topscorer (FOR EN GANGS SKYLD)?
Kan Zlatko undgå at lave flere tåbelige 5 minutters udvisninger?
Lærer Rømming at lave zorro?
Får Tony sit hattrick i år?
Bliver Chris aka Nuddelhår klippet når nu han skal være far?
Kan Claus overhoved score mål?[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.