7. spille runde blev til 7. nederlag for Aalborg Flyers. Bevares, det blev til ét point for anden gang mod Blackhawks 2, men et nederlag er et nederlag.
Samme opskrift så vi sidste sæson hvor Flyers i 7. spillerunde tog sin første sejr, den gang var det i straffe mod Blackhawks 2. Så derfor ligesom sidste sæson er der 2 point på kontoen efter 7 kampe.
Det er på ingen måde optimalt, men heldigvis er der endnu en kamp næste weekend, hvor Flyers tager imod divisionens andet bundhold fra Jerup IF. Denne kamp betyder ekstremt meget for Flyers, så regn med et tændt og energisk Flyers hold i næste weekend!

Denne weekends kamp vil jeg ikke kaste så mange ord efter. Bundresultatet var 7-6 i overtiden til Blackhawks, efter at Flyers’ havde ført stort set hele kampen. Blackhawks kom dog foran til slut i 3. periode, men heldigvis lykkedes det at få tavlen i balance inden overtiden.
Med dette i mente kan man håbe at det éne point på sigt kommer til at gøre en betydning i tabellen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

top fra venstre: Dennis Tony, Zlatko, Morten Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Jens Abildtoft, Rune Steffensen, Kristoffer Pedersen, Casper Christensen Bund fra venstre: Frederik Rømming, Claus Bak, Long Cung, Dennis Syska, Martin Knudsen Mangler: Chris Conradsen, Martin Kristoffersen, Frederik Larsen, Stefan Broé
top fra venstre: Dennis Tony, Zlatko, Morten Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Jens Abildtoft, Rune Steffensen, Kristoffer Pedersen, Casper Christensen
Bund fra venstre: Frederik Rømming, Claus Bak, Long Cung, Dennis Syska, Martin Knudsen
Mangler: Chris Conradsen, Martin Kristoffersen, Radek Cérny

Der var mange positiver at tage med fra kampen. Offensiven, som i den grad har haltet de første seks kampe, var for første gang i flor. 6 mål alle i ordinær 5 mod 5 tegner godt for de kommende kampe – Om det var coach Baks oplæg inden kampen om mere direkthed mod målet, som var udslagsgivende skal ikke kunne siges. Det var i hvert fald rigtig flot spil af Flyers i store sekvenser af kampen.
Defensiven haltede dog med 7 mål i eget net. Forhåbentligt kan holdet via træning og tid få mere balance imellem de to dyder på floorballbanen.

Om defensivens halten hænger samme med spillernyhederne, skal ikke kunne siges.
Men tre dagen inden kampen valgte holdets ”nu tidligere-”kaptajn Casper Skatt Christensen at trække sig fra 1. divisionsfloorball. Kroppen kan ikke holde til det mere. I samme dur valgte Long Dinh Cung efter kampen at meddele, at han også trækker sig fra 1. divisionsbold. For begge individer gælder det slitage på langtidsskadede lemmer.
Det er trist, da det er to af holdets koryfæer der vælger at trække sig til 2. holdet. Her kommer de til at spille bold med Frederik Larsen, som i mange år også har været fast inventar på 1. holdet. Stor tak til dem for deres flotte arbejde på holdet de sidste par sæsoner. Vi får dog fornøjelsen af stadig at se dem til træning i ny og næ.

Med Caspers afsked skulle der vælges ny kaptajn. Det tog ikke lang tid, da der var god stemning for en af klubbens egne og holdets lige pt. vigtigste spiller, Thomas Krogh. Samtidig er Krogh, grundet Martin Kristoffersens opererede skulder, trådt ind som spillende assistenttræner for Claus.
Krogh takkede desuden for udnævelsen i dag, med 2 mål og en titel som kampens spiller! Så må vi håbe han kan finde ud af at tage øl med næste weekend. Det gik ikke for godt sidst, jo…

Bruttotruppen er pga. aktivitetsfrafald, skader og lyst til andre ting, nu barberet godt og grundigt ned. Så kun 12 markspillere og 2 målmænd er tilbage. Det er dog en homogen, og meget mødestabil samling. Så det er fortrøstningsfuldt mandskab frem mod de resterende 11 kampe af sæsonen.

Næste kamp er altså I Tornhøjhallen på søndag kl. 13:30 mod Jerup. Vi håber på et stort tilskuerfremmøde![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.