I mandags indgav klubbens formand Stefan “Sorte” Sinnavar sin officielle tilbagetræden til resten af bestyrelsen.

Dette er selvfølgelig en trist situation samtidig med det er en organisatorisk udfordring. Sorte har i sine mange år som formand gjort et eksemplarisk stykke arbejde, og har en stor, hvis ikke den største, andel i klubbens nuværende bredde-mæssige succes.

Så det er en stor personlighed der forlader styrhuset i Flyers’. Men livet, arbejdet, familie og fritid skal være i en harmoni med hinanden, ellers kan vi ikke være tilstede i vores eksistens som mennesker. Derfor er det logisk at Sorte har taget denne beslutning, og en samlet bestyrelse støtter ham i den, og håber at det kan give ham luft og glæde ved, de andre af livets store facetter, som man som familie- og arbejdende individ skal fokusere på.

Heldigvis er vi i Flyers i besiddelse af en kompetent bestyrelse med nogle veldefinerede organisatoriske rolleinddelinger. Så selvom der kommer et hul efter Sortes farvel, er der på nuværende tidspunkt rigeligt med folk til, at påtage sig disse.

Bestyrelsen har for nyligt fået tiltrædelse af ungdomstræner (og forældre) Peter Wulff, som skal være en del af holdet der trækker læsset fremadrettet. På næstkommende bestyrelsesmøde den 17.9. vil diskussion gå på den fremtidige konstellationer af vores organisation, og hvad der helt konkret skal ske efter Sortes afsked med bestyrelsesarbejdet.

Vi forventer dog at Sorte fortsætter som aktiv udøver af sporten på klubbens 2. divisionshold, og måske en dag finder en fornyet glæde og lyst til at engagere sig i klubbens politiske arbejde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.