Med målscoren 2-29, kan det ikke just beskrives som den bedste dag på kontoret, for Flyers’ 1. herrer og damehold, denne lørdag hjemme i Tornhøjhallen.

Med besøg af det rutinerede Blackhawks 3 hold, som de seneste mange år har smadret alt og alle i 1. division nord, måtte Claus Baks tropper sande at niveauet stadig ikke er på toppen, her i starten af sæsonen. Med kun ét mål scoret igen denne kamp, ligesom sidst mod Blackhawks 2. Ser det ikke optimalt ud med det offensive spil. Holdet gik dog fra banen efter efter en 3. periode som endte 0-0, hvilket var mere end godkendt mod et Frederikshavner-hold, der havde tur i skudene idag. Nu har holdet en uge med to træninger til at finde ud af hvad der går galt inden man lørdag får besøg af divisionens 2. stærkeste hold fra Strandby-Elling. Kampen skydes desuden i gang, kl. 13:30 i Tornhøjhallen.

Damerne spillede mod AaB i onsdags, og i dag var turen så kommet til Frederikshavn. Modsat sportslig logik er 1. division og ligaen blevet slået sammen, hvilket medfører resultater som dagens på 19-0. Det er en gåde for undertegnet, hvordan man kan argumentere logisk for, at nybegyndere som har spillet max 2-3 år (fx har Flyers’ keeper kun spillet floorball én måned!), skal møde floorball-udøvere som har spillet siden de var juniorer, spiller på landshold og har en hel anden sportslig mentalitet. Det afskræmmer nybegyndere, som vel er det som er problemet for damefloorball? Altså, man ikke har nok bredde og derigennem manglende fokus på ungdomsarbejdet. Men min personlige holdning til side. Så kæmpede Flyers’ pigerne bravt, og blev ved med at kæmpe, på trods af at det på ingen måde var en fornøjelse. Forhåbentligt bliver det lidt sjovere på søndag når damerne tager til Frederikshavn og møder Blackhawks 3. Et hold som sportsligt er på niveau med vores hårdt fightende damer!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.