Aalborg Flyers Floorball Club havde i denne weekend to hold i aktion i deres respektive rækker. 2. holdet gæstede Sæby, mens U13 fik besøg af Esbjerg. Bedst gik det for 2. holdet der hev et point med hjem fra Sæby. U13 mandskabet fik en mindre floorballlektion i det første opgør mod Esbjerg, men rejste sig flot i det andet opgør i lørdagens dobbeltmøde i Tornhøj Idrætscenter.

I Sæby jagtede 2. holdet revanche efter sidste weekends nederlag til AaB Floorball 2 på hjemmebane. Kampen i Sæby blev en evig jagt på hjemmeholdet, da 2. holdet på intet tidspunkt var foran, men formåede at udligne Sæbys føringer fire gange. Dagens bedste oplevelse var Frederik Rømming Pedersens udnyttelse af straffeslaget til stillingen 5-5 – En udnyttelse der formentlig fik Sæbys målmand til, at overveje sit karrierevalg en ekstra gang. Martin Kristoffersen lavede 3 mål og 4 point i kampen og blev dermed pointtopscorer for 2. holdet.

På hjemmebanen i Tornhøj Idrætscenter mødte Aalborg Flyers Floorball Clubs U13 mandskab Esbjergs ditto i to opgør. Det første opgør endte med en 13-1 sejr til gæsterne fra det vestjyske – Aalborg Flyers’s mål blev scoret af Victor Jørgensen i 3. periode. U13 mandskabet rejste sig gevaldigt i det andet opgør, hvor Esbjerg fik kamp til stregen og til sidst kun sejrede med 5-0. U13 holdet kan afgjort tage noget positivt med fra den sidste kamp og bygge videre frem mod de næste kampe i rækken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.