1796594_707114912643460_549219949_n (1)

Lørdag d. 8. marts bliver en af de mere mindeværdige dage i den senere tid i Flyers. Klubben har nemlig for første gang i flere år tre hjemmekampe på samme dag!

Det sker da juniorholdet og herrernes 1. og 2. hold spiller deres kampe i Tornhøj Idrætscenter. Juniorholdet skal møde Sæby i det der bliver deres første hjemmebanekamp siden genoprettelsen af ungdomsafdelingen.

Herrernes 1. hold skal spille imod Blackhawks 3, som i denne sæson har gjort rent bord med 9 sejre ud af 9 mulige. De fører dermed også divisionen, men en kamp er naturligvis ikke afgjort før hornet lyder. 1. holdet har denne sæson gjort det så godt, at de har fået tilbudt oprykning til 1. division, men hvorvidt det tilbud bliver accepteret eller ej, vides endnu ikke.

2. holdet skal møde Brønderslev Hot Shots 2, som fører 3. division Nord med 6 sejre af 8 mulige. Dog spillede 2. holdet uafgjort 3-3 i det sidste møde på udebane, så den kamp er bestemt heller ikke afgjort på forhånd. Dog indikere Hot shots 2’s seneste resultater, at holdet bare mere og mere præg af Eliteholdets reserver,  og det kan derfor blive en stor mundfuld for Flyers 2. hold.

Alle der skulle have lyst til at se disse kampe skal være meget velkomne i Tornhøj Idrætscenter lørdag d. 8. marts fra kl. 13.00, hvor juniorholdet indtager banen til deres første hjemmekamp nogensinde.

Caféen vil naturligvis være åben.

Vel mødt!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.