I denne weekend er der det årlige børne-ungdomslandsstævne i Frederikshavn, og her er Aalborg Flyers selvfølgelig også repræsenteret.

I år er Flyers repræsenteret med to hold. U7 og u13, som bliver styret af de fantastiske ildsjæle af et trænerteam bestående af Casper Christensen, Ole Lentz og Bent Ole Jensen.

Vi har fået følgende meldinger hjem fra Frederikshavn. U7 holdet har klaret sig flot sportsligt, med to sejre og ét nederlag.
8-7 mod Strandby. 4-2 mod Frederikshavn. 7-9 til Jægerspris. Da 3 hold i gruppen endte med 6 point, endte U7 i B-slutspillet grundet målscorer, de kampe skal spilles i morgen.

U13 holdet var på en anderledes vanskelig sportslig opgave, mod nogle sjællandske hold, der hvis har spillet floorball lidt længere tid end dem, hvilket har medført to nederlag på henholdsvis 0-8 og 0-4. Her kl. 14 skal de så møde det talentfulde Strandby-Elling mandskab, som allerede har vundet deres to første kampe. Det bliver en lærerig oplevelse for U13 holdet. De er dog trods nederlag stadig er med i stævnets B-slutspil, hvor man forhåbentlig kan møde hold på det samme niveau.

junior 2 fuld

Heldigvis betyder det at tabe og vinde ikke så meget i juniorfloorball. Det handler om at have det sjovt, og det lyder det til at det er i Frederikshavn denne weekend! Vi glæder os til at høre mere fra holdene i morgen.

Man kan desuden se billeder fra landsstævnet på DaFU’s flickr side

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.