Gad vide hvordan det gik juniornes videre færd og den generelle oplevelse af atmosfæren til en af Danmarks største floorballbegivenheder (hvis ikke den største). Vi er så heldige, at vi har fået trænerne fra de to hold til at føre pennen og sende den informative læsning om vores juniores oplevelser

Landsstævne 2015
Timerne uden kampe
Vi har i denne weekend været i Frederikshavn med 2 juniorhold. Vores store knægte som spillede u-11 flex sidste år. Havde vi tilmeldt u-13 til stævnet. Så vi kan begynde, at vænne os til tempoet, da vi næste år regner med de skal spille i U13 A rækken.
Også havde vi tilmeldt et U-7 hold, til at spille på lille bane, dette var et mix-hold af piger og drenge.
Vi mødtes i Frederikshavn, fredag aften kl 19.15, hvor vi indkvarterede os på skolen. Fik pakket madrasser, dyner, bamser og hvad dertil hører ud
Vi gik en tur over i ArenaNord for at få vores armbånd, så vi også kunne få noget at spise deroppe. Det første der mødte de unge mennesker, var en KÆMPE bod, med en masse floorball udstyr, så vi kunne godt fornemme, at det nok ville blive en dyr weekend for forældrene. Efter vi havde fået armbåndene, gik vi en tur rundt i arenaen, så vi kunne se hvor vi skulle spille vores kampe.

10514475_10206536572716954_2841144502481035356_n
Vi gik tilbage til skolen, for at tage hul på et par stykker, af de kager som spillernes forældre havde været søde at bage. Resten af aften gik med leg og snak.
Kl 22.30 blev lyset slukket og ca. kl 23 var de sidste røverhistorier fortalt og den sidste ski` slået og snorken kunne begynde, da vi skulle op kl 6.15 dagen efter.
Natten var gået rigtig godt, og de unge mennesker var overraskende gode til at stå op, så det var en flok friske og veloplagte unger vi havde
Efter alle kampene lørdag går alle ungerne i bad, efter strenge ordre fra Trænerteamet, da de ikke vil lugte på sådan nogen svedige unge mennesker resten af dagen og natten. Efter badet er der frit spil, de voksne trækker sig lidt tilbage, sætter sig ved et bord i ArenaNord hvor de sidder og sludre. De unge mennesker, gik på shopping i floorball butikken, en tur på legepladsen, spillede kort og mon ikke nogen fik sig et bette lur.
Kl 17 mødtes vi til aftensmad over på skolen, da vi skulle være klar til at støtte det danske landshold kl 19.30, som vi så meget frem til, nu skulle vi se de voksne stjerner, mon de er så gode og seje som os.
Arenaen var lavet om til en stor bane nu, med siddetribuner rundt om og der var lagt noget ud på alle stolene til at få lavet noget larm. Kampen startede med national sangene, først fra dagens modstander Belgien og dernæst Danmark, hvor vi alle sang med.
Kampen var rigtig fed med mange gode mål og detaljer og vi synes bare det var rigtig fedt. Kampen endte med en dansk sejr på 7-3.
De var så flinke lige at tage en straffe konkurrence bagefter, som endte 1-1 efter 3 straffe hver. I sær det belgiske mål var noget af en detalje, blev vi enige om.
Efter kampen var der lavet en fanzone, hvor man kunne komme ned og få autografer, billeder og snakke med spillerne. Dette ville vi da ikke sige nej til og tror nogen af vores spillere, fik autografer af alle.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

11188348_10152830420582616_8872697195757484951_n
Juniorerne med forældre til landskamp

Vi tog tilbage til skolen, for vi var rigtig trætte og godt smadret efter en lang dg med mange oplevelser. Lyset blev slukket ca. kl 22.45 og gik ikke lang tid, før alle sov.
Vi skulle igen op kl 6.15 da vi skulle spille rigtig tidligt igen, men igen var de unge gutter og gutinder gode til at komme op og kampene kunne starte.

U-13
U-13 holdet var helt klar til deres første kamp kl 8. Denne kamp var mod et meget stærkt Hvidovre hold, som også viste sig at være en stor mundfuld, kampen blev tabt 8-0, men Flyers havde gode muligheder i kampen bl.a flere friløbere.
Kamp 2 for U-13 var mod Rungsted-Hørsholm, som blev tabt 4-0 efter en dårlig start, hvor vi kom bagud 3-0 efter ca. 5 min. Det lykkes os desværre ikke at komme på måltavlen igen.
Kamp 3 Var mod et stærk Strandby hold, som havde vundet over de andre to hold, så vi vidste det ville blive en rigtig svær kamp. Og det måtte vi sande, kampen blev tabt 9-0, men igen kæmpede og fightede drengene rigtig flot, men vi havde desværre ikke fået hul på bylden endnu.
Med disse resultater betød det, at vi skulle spille B-slutspil om søndagen, hvor første kamp ville være kl 7.30 mod Vallensbæk.
Igen efter en god nat, var vi klar til kamp, som vi vidste ville blive rigtig svær igen. Kampen startede jævnbyrdigt med masser af chancer i begge ender. Efter ca 5 min fik Vallensbæk desværre hul på bylden og fik derefter et par hurtige mål. Men vi kæmpede videre selvom vi kom yderligere bagud. Ud af det blå har vi bolden nede i det ene hjørne og Thor skyder vel fra noget som ligner -10 grader, hamre bolden på ryggen af målmanden tror jeg og bolden går i mål, der bliver kæmpe jubel på Flyers bænk og på tilskuere rækkerne, hvor mange forældre og støt til, vi har fået det første mål i turneringen. Kampen bliver desværre tabt 6-1.
Turneringen sluttede her for U-13 holdet der skal have stor ros for at kæmpe og fighte flot igennem hele turneringen.

U-7
U-7 holdet havde deres første kamp lørdag morgen kl 8.40 mod Strandby hold 1, kampen startede ikke så godt og vi kom bagud 3-0, men de unge kæmpede videre og fik vendt kampen til en 8-7 sejr.
Kamp nr. 2 var mod Blackhawks hold 3. Dette blev en tæt og underholde kamp, med endnu en fantastisk sejr til os på 4-2.
Kamp 3 Skulle vi møde Jægerspris. Vi kunne nøjes med 1 point i denne kamp, så ville vi komme til at spille A-slutspil om søndagen. Kampen starter desværre ikke så godt og vi kommer igen bagud med 3 mål, kæmper os flot tilbage og der er virkelig spænding på. Kampen bliver desværre tabt 9-7.
Man skal så have fat i den helt store lommeregner, da vi er 3 hold med 6 point. Vi bliver desværre den store taber her, med den dårligste målscore og vi bliver nr 3 og skal spille B-slutspil søndag.
Da vi kigger på programmet lørdag aften, kan vi se det ser ”sort” ud for os til kampene søndag, vi er tilbage mod 7 hold fra Blackhawks, så vi måtte tage dem en af gangen.
Den første kamp er mod Blackhawsk hold 6. I denne kamp kører det virkelig for Flyers små stjerner, kampen bliver fortjent vundet 11-1.
Semifinalen mod Blackhawks hold 8 bliver en mere lige og spændende kamp, Flyers kommer ellers flot foran 4-0, men der gik så lidt for mange nerver i den og tanker om finale kommer op i hovedet på folk og Frederikshavn kommer flot tilbage. Vi vinder heldigvis kampen 7-5 og vi er klar til finalen.
I finalen vendte en gammel kending fra om lørdagen, nemlig Blackhawks hold 3, som havde vundet deres semifinale 8-0 og var virkelig kommet i gang. Snakken inden kampen gik meget på, at vi skulle nyde kampen og at være i en finale og det var rigtig flot vi var kommet så langt og de skulle være stolte af sig selv lige meget hvordan det gik, det vigtigste var, at de havde det sjovt. Kampen starter meget nervøs for begge hold og kampen svinger frem og tilbage, midtvejs fører Blackhawks med 2 mål og det begynder at se lidt svært ud. Men vi bliver enige om at vi bare skal ud og kæmpe videre. Det må vi sige de unge stjerner gør og får sig kæmpet flot tilbage i kampen og der står 5-5 med ca. 1,5 minut tilbage. Man kan se på spillerne, at de har spillet mange kampe nu og der er ikke meget krudt tilbage, men den sidste energi bliver brugt og med 7 sekunder sker der vilde vi score til 6-5 og folk er helt vilde i hallen, der har samlet en del tilskuer, forælde, søskende, bedsteforældre og jeg ved ikke hvad og ikke mindst u-13 holdet, der er blevet deroppe for at støtte op om deres holdkammerater. Kampen bliver vundet 6-5 og vi får nogen rigtig flotte og velfortjente GULDMEDALJER og en stor flot pokal, som vil gå på runde mellem de 6 stjerne på holdet, inden den vil havne i Klubbens fyldte pokalskab!

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

11162518_10204843407299370_9111087636757113718_n
U7 med liggende træner, Casper

Til sidst vil vi gerne fra trænerteamet siden, siger mange tak til alle spillerne for nogle rigtig gode dage, med en masse floorball og sjov, det har været en fornøjelse at følge jer over en hel weekend. Tak til forældre som har været med over hele weekenden, gælder både dem som har sovet der og hjulpet + dem som har kørt den lange tur hele weekenden, frem og tilbage. Det har været meget nemmere med jeres hjælp.

Mvh Trænerteamet (Casper, Ole og Peter)[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.