Bestyrelsen havde møde d. 25/3 2019 med fokus på den kommende sæson 2019/2020. Hermed en kort opsamling. Referatet fra mødet er tilgængeligt på hjemmesiden under fanen ’medlemssider/mødereferat’. Ret henvendelse til bestyrelsen for at få kodeordet.  

Det glæder bestyrelsen at informere om, at klubben igen skal spille blandt landets bedste. Damerne har i flere sæsoner haft god vind i sejlene og vil i næste sæson spille som udgangspunkt i både ligaen samt 1. div. Vi ønsker spillerne og træner teamet et stort tillykke.

På herre siden har indeværende sæson været en mere rodet affære. Det ønsker vi at ligge bag os og se fremad. Bestyrelsen ligger op til at vi næste sæson igen har 3 herre hold. Der tilmeldes et hold i 3. div. Hvilken division de øvrige hold tilmeldes afhænger bl.a. af spillere og flere trænere, der melder sig på banen.

På junior siden ligger bestyrelsen op til ,at vi har et U5, U7, U9 og U11 hold næste sæson. Vi er klar over at nogle spillere vil stå uden hold. Vi håber på at finde en løsning for disse spillere.

Generelt er holdene meget afhængige af spillere. Særligt hvad angår liga dame og 1. div herre, har bestyrelsen stillet et krav for at disse hold oprettes, for at mindske økonomiske udfordringer. Dette kan læses nærmere i referatet.

Trænere og holdledere for flere af holdene er stadig en udfordring, vi arbejder meget med at få på plads. Så du er meget velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen, hvis det har interesse.

Derudover vil vi bare minde om disse to datoer igen, hvor nærmere information kommer senere. Søndag den 19. maj, hvor Aalborg Flyers Floorball Club fylder 30 år. Lørdag den 1. juni, hvor der er sommerafslutning.

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.