Det første bestyrelsesmøde i 2019 er nu vel overstået, og i det følgende vil der være et kort udpluk derfra. Selve referatet findes på Aalborg Flyers’ hjemmeside under fanen ’medlemssider/mødereferat’. Ret henvendelse til bestyrelsen for at få kodeordet.

Den sidste halvdel af sæson 18/19 er gået i gang, hvilket betyder sidste frist for indbetaling af kontingent nærmer sig med hastige skridt. Kontingent skal være indbetalt til klubben og være på kontoen lørdag den 2. feb.

Derudover blev der snakket om økonomisk underskud, mangel på trænere og frivillige hjælpere generelt. Særligt trænerposten er en stor udfordring at få på plads, hvor bestyrelsen meget gerne hører fra/om kandidater. Angående frivillige hjælpere blev der især lagt vægt på caféen i denne omgang, og bestyrelsen vil gerne minde alle om, at det er 100 % frivilligt, og forventninger bør stemme overens med dette.

Allerede nu er der to vigtige krydser, der kan sættes i kalenderen. Den første vigtige dato er søndag den 19. maj, hvor Aalborg Flyers Floorball Club fylder 30 år. I anledningen af dette jubilæum vil der være åbent hus med kagemand og kaffe.

Dernæst er der allerede sat dato for sommerafslutning, som er lørdag den 1. juni.

Mere information kommer senere med henblik på begge datoer, men hold endelig dagene fri allerede nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.