Allerede fra starten var det svære odds for Flyers-mandskabet. De var oppe imod gruppens nr. 1 – AaB Floorball 2, og samtidigt var Aalborg Flyers FC 2 ramt af forskellige afbud og skader, og havde måtte hente forstærkning fra to damespillere. På trods af dette gik Flyers ind til kampen med løftet pande og kampgejst. Dertil skal nævnes, at der var hele 3 målmænd med til at gøre deres del, hvis det blev nødvendigt samt god opbakning på tilskuerpladserne.

Kampen fløjtes i gang og der er fuld fart fra starten af. AaB får hurtigt spillede sig til nogle chancer og får 3 mål i nettet indenfor de første 5 min. Der er dog lidt tvivl om det tredje mål til AaB er et selvmål eller ej.  Flyers kommer også til flere chancer, og der ender også en bold i nettet til Flyers’ fordel – hvilket desværre var et selvmål fra AaB’s side. Som 1. periode skrider frem, stiger frustrationen på begge hold, hvilket resultere i at Lina Lilleenge havner i Flyers’ målet i kampens hede foran målet og Simon T. Agersnap for en 2 min. udvisning både i 1. og 3. periode.
1. og 2. periode slutter 4-1 til AaB.

Gennem både 2. og 3. periode fortsætter kampen i et højt tempo med chancer til begge hold. I forsvaret er der også vigtige kampe, der bliver vundet, og alle kommer hjem og hjælper de to backs. Når bolden så alligevel kommer forbi, er Mike Kofoed klar i målet med mange store redninger. Han får endda lov til at stå i alle tre perioder.

Flyers kæmper til sidste minut, men må se sig slået, da kampen fløjtes af og ender med 5-1 til AaB.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.