Lørdag 19. november spillede Aalborg Flyers U11 kamp mod det ene af Frederikshavn Blackhawks 2 hold i rækken, deres rene pige hold.

Vi drog af sted med sidste kamp mod dem i tankerne, hvor vi vandt 8-4 på hjemmebane, i en dengang spændende og medrivende kamp i Tornhøj Idrætscenter.

Til dagens kamp havde vi endnu en debutant med, Jacob Vernersen som skulle spille sin første kamp, i Danmarks måske sjoveste holdspil. I dagens trup var også 3 stk. U9 spillere Nichlas Brink, Maja Hessellund og Mikkel Damgaard, som til dagen kamp dannede 1. kæde sammen.

Dagens første periode bølgede frem og tilbage, desværre for Aalborg Flyers krigere, kom Blackhawks foran på et flot langskud af den så godt kendte af Flyers, Mathilde Elling. Det lykkedes dog Milton brødrene at reducere kort efter. Denne gang var Isac generøs og serverede en sukkerbold for storbror Samuel, der hamrede den i kassen ind bag en sagesløs Blackhawks keeper.

Sidst i 1. p forsøgte anfører Thor Kiis at blande sig i løjerne, desværre kunne han se sit velplacerede trækskud prelle af på trekantsammenføjningen, der så desværre startede et kontraangreb og i næst sidste sekund kunne Blackhawks bringe sig foran 2-1.

2. periode startede Blackhawks som lyn og torden og Flyers spillerne havde ikke fået tygget pause frugten helt af munden inden de var bag ud med 6-1. Dog vagte målet til 6-1 en del undren hos de mange medrejsende Flyers fans, hvor et skud rammer stolpen og triller langs mållinjen og triller forbi modsatte stolpe, for så at blive til et godkendt mål. Dette var start signalet til Flyers fik gang i scoringen og kom på 6-4 med mål af Isac Milton, Thor Kiis og Maja Hessellund.

3. periode blev en envejs forestilling. Flyers kæmpede og kæmpede, og det meste af spillet forgik i angrebszonen. Der var rigtig mange gode Flyers forsøg, men desværre for Flyers røg de forbi, og de skud, som var inde for rammen, tog en velspillende Blackhawks keeper sig af. Og som så ofte set fik Blackhawks prikket en enkelt ind på en af deres meget få chancer i 3. periode.

Efter kampen samlede trænerne holdet til en lille evaluering af kampen og budskabet var, at man aldrig må tage kampen for givet. Selv om man har vundet på hjemmebane, er det altid svært at spille i Høgenes egen hule.

Men alle var glade og glædede over, at der allerede er træning igen på tirsdag. Vi kan godt se, at der er noget, vi kan arbejde på, så vi kan gøre det bedre. Det er jo allerede på søndag på hjemmebane, at vi skal spille igen mod det andet Blackhawks hold.

Men Maja Hessellund lukkede og slukkede desværre mål scoringen for Flyers, med hendes første mål i U11 rækken på en lille fræk styring foran mål.

Vi ses tirsdag

Jonas og Peter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.