Det var ikke just sæsonens flotteste præstation af Aalborg Flyers mandskabet en eller dejlig januar lørdag eftermiddag i det Frederikshavnske. Abildgaardhallen, bedre kendt som, Hundehuset lagde gulv til noget af en øretæve, da de rutinerede Frederikshavnere, stik i mod forventning, stadig kunne spille floorball oven på en lang jul.

Kampen markerede ligeledes en afslutning på en karriere, da keeper Mike Grunnet pga. risiko for varrige mén ved yderligere skader, har måtte se sig nødsadiget til at stoppe sin floorball-karriere. Mike fortsætter dog i Flyers som målmandstræner.

Flyers var på måltavlen fint med i første periode som endte 3-0 til hjemmeholdet. Flyers havde da også et par chancer i Frederikshavner-enden, men det var nu tydeligt, at det ville blive en lang kamp op af bakke for Flyers mod et velspilledende mandskab. Flyers stod dog for det meste godt i defensiven i denne periode, og det var primært dumme fejlpasninger der var Frederikshavns nøgle til sejr.

I 2. periode gik det også helt galt for Flyers, Mike måtte se nettet blafre hele 6 gange, og ikke mange chancer i den anden ende. Dette på trods af et eller noget mere offensiv tilgang til kampen i denne periode. Et noget slukøret og demotiveret Flyers hold blev reduceret til tilskuere i et flot Frederikshavnsk pasningsspils-show. Man kan argumentere for, at havde Flyers fortsatte den tunge defensiv fra 1. periode, havde der nok ikke gået så mange mål ind. Tilgengæld havde spillet været 100 % på Frederikshavns præmisser og ikke særlig Flyersk.

I Flyers lægger vi store ære i vores spil, og ligger os ikke ned selvom kampen er tabt. De tre H’er; vi spiller Hurtigt, spiller Hårdt og har en stærk Holdånd. Også netop derfor kom Flyers meget bedre med i 3. periode. Frederikshavn blev presset noget mere på deres egen banehalvdel, men de rutinerede frederikshavnere viste dog fortsat flot pasningsspil. Flyers gik dog heldigvis ikke fra kampen med æg. Idet to mål blev scoret i denne periode som endte 6-2 til hjemmeholdet. Første Flyers mål var af Thomas Krogh der opsnapper en løs bold foran kassen og sætter den sikkert. 2. mål blev på flotteste vis scoret af Martin Kristoffersen. Martin vil blive savnet de næste 3 kampe, idet han er rejst på forretningsrejse til Singapore i 2 måneder og derfor først vil være tilbage til marts.

Så alt i alt, et tungt nederlag på 15-2, som nok sjældent vil gå over i historiebøgerne for noget. Udover at det var Mikes sidste kamp i Aalborg Flyers.

Holdopstilling med point og udvisninger

#1 Dennis Syska Olsen
#3 Dennis Sørensen (2 udv. min)
#7 Mads Schroll
#11 Casper Christensen (0+1)
#12 Martin Kristoffersen (1+0)
#17 Frederik Larsen
#23 Thomas Krogh (1+0)
#47 Lars Abildtoft
#60 Mike Grunnet
#73 Jonathan Bruun (14 udv. min)
#75 Bo Møller
#92 Morten Schroll (2 udv. min)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.