Oprindeligt var det meldt ud at Mike Grunnet skulle danne makkerpar med Bent Ole Jensen på Aalborg Flyers 2. hold. Mike er kommet på bedre tanker, og efter et stykke tid i tænkeboks er han igen klar til at indtræde i 1. holds truppen, hvor han istedet skal konkurrere om spilletid med Dennis Syska Olsen.
Ligesom sidste sæson, havde Mike svært ved at være en fast del af holdet pga. hans skiftende arbejdstider. Det er fortsat et problem for den kommende sæson, men Mike får dog mulighed for at deltage til træning 1 gang om ugen.
Mikes forcer er hans hurtige reflekser, samt gode positionsspil og kraftfulde udkast. Så selvom hastigheden ikke er hvad den har været, har han stadig en masser kompetencer at tilbyde holdet.

I en sæson hvor 1. holdet kommer til at spille mange tætte kampe, og møde nogle modstandere der på papiret er på et højere niveau end os, er det vigtigt med konkurrence på den bagerste plads, da vores målmænds præstationer kan vinde os mange kampe i år. Vi er derfor rigtig glade for, at Mike har ombestemt sig og nu har valgt 1. holdet.

Som tidligere skrevet, er sæsonen i år en form for limbo-sæson inden 1. holdet tørner ud i 1. division i 2015/2016. Til den tid, kan vi forvente os endnu mere stabilitet af Mike, da han vil være påbegyndt en ny uddannelse, og derfor ikke pålagt uregelmæssige arbejdstider.

Mike

Mike Grunnet

Det er fortsat trænerteamets mål at indlemme yderligere spillere i årets 1. holdstrup. Det vil styrke konkurrencen internt på holdet, hvilket på nuværende tidspunkt er et af vores primære fokus områder. Vi mener, at det er vigtigt, at skabe en stærk og bæredygtig kultur omkring 1. holdet, som værende klubbens flagskib. Derfor skal vi have mere konkurrence ind i truppen, så holdet kan præstere på et højere niveau end hidtidigt. Dermed mener vi også, at de bedste spillere i klubben, hvis de kommer regelmæssigt til træning, bør spille på 1. holdet. Da vi skal stå samlet om at nå et højere sportsligt ambitionsniveau.

I kan finde den opdaterede spillertrup her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.