Sæsonen er nu skudt i gang og Flyers fc 2måtte se sig slået af et bedre Blackhawks 6 hold i Frederikshavn.

Efter 14 sek. i første periode bragte Blackhawks sig foran 1-0, 5 min senere scorede hjemmeholdet til 2-0. Flyers kæmpede og det gav pote, da de igen kom ind i kampen og Bo Møller scorede til 2-1 Flyers spillede sig frem til mange chancer, med de kom desværre ikke ind for rammen, men med en 2minutters udvisning til Blackhawks var Flyers igen med. I powerplay blev der vist klasse, da Stefan Sinnavar scorede med en super baghånd fra midten til 2-2 Hjemmeholde Blackhawks scorede til 3-2 og kort efter til 4-2. Med 7 sekunder tilbage af 1. periode sender Stefan Sinnavar en flot aflevering over til Bo Møller som score til 4-3.

I 2. periode går det skidt for Flyers fc, da de kommer bagud 7-3, men Dennis Sørensen viser at Flyers ikke giver op og score til 7-4 2. periode slutter 8-4.

3.periode score Blackhawks en del mål 10,30 min inde i 3.periode får Blackhawks en 2min. udvisning og Flyers spiller igen powerplay først lykkes det Dennis Sørensen at score til 13-5 og kort tid efter hiver Bo Møller en udvisning til Flyers fc. I slutningen af 3 periode score Jens Abildtoft Kampens sidste mål 13-6.

 

Holdopstilling med point og udvisninger for Flyers

Søren Jensen

Bent Ole Jensen

Patrik Telleus

Bo Møller (2+0, 2min)

Jens Abildtoft (1+0)

Stefan Ebdrup

Dennis T. Sørensen (2+1)

Stefan Sinnavar (1+1)

Kristian Hedver

 

Skrevet af Kristina Olsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.