I denne weekend starter Flyers 2019-20 sæson for alvor op.

Det helt nye U11A drager lørdag d. 14. sep. til Frederikshavn BlackHawks, hvor mange at Flyers spillerne skal i kamp for allerførste gang på stor bane, Flyers stiller til dagens kamp med et godt mix hold, bestående af 6 drenge og 5 piger. Vi må håbe, at træner teamet har en kampplan klar, når en af Danmarks største klubber skal besøges på en meget svær udebane. Kampen spilles kl 12.00 i Abildgårds hallen.

Søndag d. 15. sep. 2019 kl 13.00 i REMA 1000 Arena, Tornhøj Idrætscenter, starter herre 1. deres sæson op med at tage imod Brønderslev FC, det må forventes at Brønderslev FC stiller op til kampen med nogle af deres liga reserver. Aalborg Flyers truppen er i år en rigtig bred trup, hvor cheftræner Nils Boisen og assistent Jonas Krogh Jensen stiller til søndagens kamp med hele 18 spiller på holdkortet, der er i den grad kamp om pladserne i år i Flyers truppen.

Efter herre kampen, er det Aalborg Flyers 1. div. damers tur til at starte sæsonen op. Her er det Grindsted Hammers, som gæster Arenaen, det er det tætteste man kommer et lokalopgør, uden helt at være det. For Flyers spillerne er det gensyn med mange af Grindsteds spillere, som supplerede Flyers 1. div. holdet i sidste sæson. Det er glædeligt, at de nu selv har mulighed for at stille med eget hold.

I forbindelse med søndagens kampe har Konditor Bageren i Øster Hurup doneret en omgang kage til alle, som kommer forbi hallen. Som bagermesteren udtrykker det; “så gør kage glad”. Samt vi kan jo ikke have at tilskuere og spillere går sukkerkolde, klubben er vært ved kaffe eller the til kagen.

 

// Vel Mødt Peter Wulff, Formand

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.