Der er i Flyers altid plads til nye spillere, og med den nye sæson stående for døren, er det et perfekt tidspunkt at starte op med floorball – eller skifte til vores fantastiske klub!

Vi står over for en sæson, hvor vi på herrer-siden gerne så nye forstærkninger udefra. I sær vores 1. hold møder nye udfordringer i form af 1. divisionsfloorball, som holdet ikke har prøvet kræfter med siden 2005 – og det er kun enkelte spillere, der også var i truppen dengang!

Flyers er en klub i rivende udvikling, og vi vil gerne have nye folk ind og deltage i den. Derfor håber vi på at høre fra nye spillere, som kunne være interesseret i at starte op i vores klub til denne sæson. Alle er selvfølgelig velkomne, men vi kunne godt bruge nogle forstærkninger i vores 1. holdstrup.

Vi har spillermøde på 1. holdet nu på torsdag, hvor bl.a. trænerne for den kommende sæson præsenteres og der snakkes vision og fremtid for klubbens flagskib. Kunne du være interesseret i at deltage i dette, må du meget gerne skrive til sportschef Jonathan ‘Zlatko’ Bruun, på 30 29 31 88 eller mail jonathanzbruun@hotmail.com

Hvis du er interesseret i at starte på vores 2. hold, skal du blot dukke op på torsdag kl. 20 eller hvilken som helst anden dag du ønsker at gå i gang på!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.