Formanden har ordet

Først vil jeg sige tak til Stefan Sinnavar for at have stået i spidsen for Aalborg Flyers i de sidste mange år, og har som en af de bærende kræfter, stor andel i at klubben stadig består.

Hvad kommer den nye mand i stolen så med, og hvem er han:
Mit navn er Peter Wulff, jeg har i mange år været medlem af en bestyrelse i fagbevægelsen, men pga. job skifte er jeg det ikke længere, derudover er jeg forældre til en junior spiller, og lige blevet assistent træner på U13. Jeg er 46 år og gift med Karen.

Ny formand, nye tider, på vej mod nye udfordringer for en klub i udvikling, jeg syntes at vores fokus skal være på medlemstilgang, de sidste år har der været størst positiv bevægelse på junior og dame siden. 1. og 2. herrehold kunne godt bruge nogle flere ben til løbene op ad langsiden.

Det er vigtigt, at de nye medlemmer føler en klubånd, ligeså snart de træder ind i Tornhøjhallen.
Eller måske allerede når de ankommer til Tornhøjhallen, synligheden for at klubben eksisterer, er p.t. ikke fysisk synlig.
Ligesom modstanderholdene skal kunne se ved ankomst til Tornhøjhallen, at de nu er på udebane.

Flere medlemmer → flere kroner til aktiviteter →mere synlighed →flere medlemmer →osv.

Jeg ser det at være social i klubben som et kæmpe aktiv, fælles arrangementer på kryds og tværs af alle holdene, bruge de gode faciliteter Tornhøjhallen tilbyder. Klub aftner, fælles træningen, fælles spisning ved sammenfaldne turneringskampe, Mix mini turneringer for alle medlemmer og forældre.

Tilstedeværelse i lokalsamfundet Aalborg Øst, når vi kigger på kontingent adresserne, er vi ikke voldsomt repræsenteret i 9220. Her er der burde der være stort potentiale for nye medlemmer. Jo flere børn og unge mennesker vi får ind i hallen, jo bedre grundlag for at fødekæden til divisionsholdene bevares.

Jeg vil arbejde på at ”den røde tråd” føres op igennem alle holdene. Så alle spillere kender og træner de samme spilsystemer, for lettere at kunne integreres i et nyt hold, enten om man rykkes op eller ned eller vokser fra holdet.

Aalborg er en universitets by, hvor der kommer mange tusinde nye studerende hvert år til byen, vi oplever selv at miste spillere pga. studie.
Kan vi få nogle af disse unge mennesker til klubben og vise dem en klubånd med fællesskab og sociale arrangementer, som bærende værdier i klubben.
Vi skriver på vores website, vi er den billigste klub i området, nu er det at være billig, ikke nogen kvalitet i sig selv, men det er et godt argument i tiltrækning at nye medlemmer, man kommer i form for få midler.

Som den nye mand i stolen, er jeg heller ikke blind overfor, de mangler jeg har iht. Floorball netværk, da jeg ikke selv på noget tidspunkt aktivt har spillet Floorball i DAFU regi. Jeg sætter min lid til de andre bestyrelses medlemmers netværk vil kunne få klubben til at fungere i DaFU regi, indtil jeg selv får noget netværk op at stå, bla. Igennem DGI samarbejdet Nordjyske floorball klubber.

Igennem visionen fra DGI, hvor vi som pionerklub gerne skulle vokse med 10-15 % pr. år de næste 10 år.
Samarbejdet med DGI ser jeg som et springbræt til at bruge hele DGI apparatet til at fremme floorball i Aalborg kommune.

På gensyn i Tornhøjhallen

Peter Wulff

Formand for Aalborg Flyers

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.