Aalborg Flyers online!

 For cirka et år siden købte undertegnede domænet aalborgflyers.dk  med klubbens tilladelse. På dette domæne forsøgte jeg at lave en bedre webside end klubben havde før, da den var hostet på nordjyskeklubber.dk’s sider. Denne udfordring var relativ nem, selvom interessen for projektet oversteg kompetencerne en smule. Det er muligvis grunden til at websiden nu, efter under 1 år på bagen, er begyndt at skabe sig som en tyk dreng i en slikbutik, uden penge.

Jeg synes ikke om lappeløsninger, så derfor lanceres denne på ny.

Websiden er skabt med fokus på følgende punkter:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_checklist]

  • Brugbarhed – Siden skal være overskuelig og funktionel
  • Responsivt design – Siden skal nemt kunne betjenes på smartphones og tablets.
  • Tidssvarende – Klubben står dette år overfor store forandringer, som websiden skal understøtte.

[/fusion_checklist]

Websiden er lanceret, men arbejdet er ikke færdigt – Der mangler stadig funktioner og information rundt omkring. Disse vil komme snarest.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.