Aalborg Flyers Floorball Clubs bander er efterhånden i sådan en stand, at de trænger til, at blive udskiftet. Derfor har bestyrelsen startet “Projekt nye bander”.

Bestyrelsen arbejder på, at de bander der skal investeres i, er af en sådan kvalitet, at de kan holde de næste 30 år. Det er oftest således, at pris og kvalitet går hånd i hånd, så udfordringen i et sådan projekt er økonomien – Nye bander koster i omegnen af 110.000-120.000 kr.

Vores mål er, at vi kun har en type bande i klubben, så selvom der spilles på stor bane i hallen, kan der stadig spilles på lille bane i salen, samt at have hjørner nok, til at kunne lave Kidzliga og motionsstævner , hvor der spilles på 3 lille baner.

Vi har søgt forskellige fonde om økonomisk hjælp til bander. Vi har selv hensat 30.000 kr.,  DGI “Bevæg dig for livet” har doneret 30.000 kr., krukken fra cafeen har givet et afkast på 1.124 kr., så vi er lidt over halvvejs :-)

DGI har stævner, hvor Aalborg Flyers Floorball Clubs medlemmer kan tjene penge til klubben ved, at hjælpe som frivillig. Allerede d. 27. april skal vi bruge 10 frivillige til et mountainbike løb i 9220, og d. 12. maj er der Aalborg Halvmarathon, hvor der skal bruges mange frivillige.

Har du en god idé, hvor klubben kan tjene penge til bander, så giv den endelig til bestyrelsen.

På bestyrelsens vegne

Peter Wulff

Formand 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.