Sæsonen der gik
Ak ja, der har været lidt stille her på hjemmesiden, men det skyldes nok mest, at u.t. har siddet ude med en skade, og derfor ikke været tilstede ved holdets kampe – så er det immervæk lidt svært at skrive kampreferater. Til næste sæson, får vi forhåbentligt fordelt tjansen lidt bedre, så der altid er friske nyheder efter 1. holdets kampe. Vi ved jo, hvor utrolig mange fans vi har, som forventer friske nyheder hver uge!

Der er sket en del vi skal nævne i denne nyhed. Sæsonens sidste kamp blev en flot 4-1 sejr over vores ærkerivaler fra AaB 2. Sejren medførte at Flyers tog den vigtige 4. plads i divisionen. Kun overgået af de 2 ”nedrykkere” fra 1. division; Hjørring Hawks, og 13/14 1. div vinderne Svenstrup Dolphins, samt det Frederikshavnske hyggehold, som har vundet 2. division vest, ja.. hvad 100 gange?
Nåh, men… det vigtigste for os, er at vi klarede målsætningen for sæsonen (top 5), og endnu vigtigere, at vi blev den bedst placerede Aalborg klub i 2. division!
Det tegner godt, når man ser frem mod 1. division næste sæson, hvor modstanderne bliver stort set de samme, men forventningerne og intensiteten stiger betragteligt – således også de sportslige krav til klubberne. Der er en vis prestige i at være en 1. divisionsklub, og det er noget vi som organisation også tager til os i Aalborg Flyers.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

10690150_828828580472092_9128023793951501306_n
denne smukke mand ved navn Morten Schroll, blev årets topscorer

Efter sejren over AaB og den flotte 4. plads til følge, har træningsintensiteten haft et naturligt dyk både for 1. og 2. holdet. Sæsonen er på hæld, og de fleste har pakket staven i tasken, og måske taget løbesko eller fodboldstøvler på i stedet. Dog er der endnu et floorball-arrangement på tapetten hvor enkelte 1. holdsspillere deltager, dertil også klubbens 2. hold og damerne. Det er MBC i slutningen af april måned, der som altid markerer slutningen på endnu en sæson.
Og hvilken sæson det har været. Det startede skidt for Flyers. Vi tabte alle vores indledende træningskampe, og spillet var ikke meget bedre da turneringen gik i gang. De første 5 spillede turneringskampe endte med nederlag. Så kan man tænke så meget over hvordan det kan være, men det er dog ikke så mærkeligt når man kigger på truppen. Forud for sæsonstarten dukkede der pludselig en masse nye spillere op, som holdte et højt spillemæssigt niveau – nogle faldt lidt fra igen, andre blev hængende og fik vigtige roller på holdet, vi kan nævne i flæng; Jonas Holm, Michael ”Bager” Larsson, Anders Høyer, Chris Conradsen og Andreas Bang. Dertil kan lægges at flere af de forrige sæsoners profiler: Casper Christensen, Long Cung, Thomas Krogh, Stefan Broé og Jesper Frederiksen enten var skadet i efteråret eller havde nedprioriteret 1. holdsfloorball. Så holdet var helt på spillerantal, men man manglede meget når det kom til en intern spilforståelse på holdet. Hæmninger til træning med enten mange afbud eller for mange spillere grundet fællestræning med 2. holdet, hjalp heller ikke 1. holdet til en bedre sammenspillet trup.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

1500776_10202509916964948_595416057_o
Kun 6 ud af alle spillerne på dette billede aftruppen 13/14 kom regelmæssigt i første halv-sæson 14/15

Vi skal helt frem til den 29.11 før holdet indkasserede første sejr. Det var hjemme mod AaB 2. Hvilket var starten på klubbens midtvejsstime med 4 sejre i træk, over henholdsvis AaB 2, Hot Shots, Jerup og AaB 3. Disse sejre dannede rammen for den flotte 4. plads det blev til denne sæson. I sær på forandledning af kaptajn Morten Schroll og hans kæde med offensive partnere primært Michael ”Bager” Larsson og Martin Kristoffersen. Men det begyndte at blive tydeligt, hvad man kunne opnå med denne trup, i form af spillets kvalitet allerede efter 3 måneder begyndte at nå helt andre højder end i starten af sæsonen.

På trods af 8 nederlag (og 6 sejre), kan vi pryde os med divisionens 3. bedste defensiv, bl.a. takket være Mike Grunnet der i sine 8 kampe holder et GAA snit på 3.86, hvilket er imponerende lavt på 2. divisionsniveau – som normalt er kendt som et skydetelt. Men også via goalie Dennis Syska, der denne sæson, virkelig har vist hvor meget han har udviklet sig siden han kom til klubben fra Dronninglund forrige år.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Mike
En årets profiler, Mike Grunnet

Der er ikke meget mere at formulere omkring sæsonen der er gået. Vi kan vist ikke være andet end tilfredse med det resultat vi er endt med i sidste ende, især ikke ud fra de forudsætninger vi stod med i starten af sæsonen. Vi i trænerteamet er lyksagelige over for den pludselige strøm af eksil-frederikshavnere som landede i Aalborg Flyers, uden dem havde sæsonen set helt anderledes ud, med en usammenhængende trup sat sammen af billig tape fra Aldi. I stedet fik vi syet nogle melodier ind i truppen, som der med stor garanti kan arbejdes videre på næste sæson, så truppens grundstamme kan fungere endnu mere som et solidt spilmæssigt kollektiv.

Så hvad kommer der til at ske næste sæson?
Som skrevet så hedder det 1. division vest. Umiddelbart betyder det effektiv spilletid, og straffeslagsafgørelse ved uafgjort i ordinær spilletid. Derudover betyder det også øget intensitet, idet præmien for en sejr i teorien vil være en ligaoprykning. Det er ikke en præmie vi kan bruge til særlig meget – ak vi er slet ikke på det sted rent sportsligt, men det er en fantastisk tanke, at sætte i baghovedet på spillerne. Det giver noget ekstra til ens lyst til sporten, den daglige træning og kamppræstationen. Ift. modstandere har vi hørt at Jerup muligvis trækker sig ned i 2. division, imens at Strandby-Ellinge kommer den anden vej. Vi glæder os til at møde Strandby, som sidste sæson cruisede igennem 3. division. Det bliver et frisk pust.

Alle inden i klubben ved efterhånden det som der meddeles nu. Til næste sæson kommer trænerteamet ikke til at hedde Kjær/Bruun, både Jonas og u.t. Zlatko, har fravalgt at være trænere til næste sæson, vi kommer dog fortsat til at være en del af klubben, både som spillere og nu også som bestyrelsesmedlemmer. Jonas bruger meget energi på skolesamarbejde 25/50/75 osv. i Aalborg og har dette som sit primære fokusområde, foruden barn og kone. U.t. jonglerer med arbejde i en døgninstitution som sjældent harmonerer særlig godt med sport. Samt forhåbentlig optagelse på en kandidatgrad på universitet til september. Så med fuldtidsarbejde og fuldtidsstudie, vil der nok næppe være mange sekunder tilbage til floorball.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

10416572_828828350472115_1939344818006686713_n
Er det slut med Jonas Kjærs trænerepoke?

Tilgengæld er vi som sagt indtrådt i bestyrelsen, og skal derfor være en del af processen omkring at finde en ny træner udefra. Bestyrelsen har indvilget i, at vi søger en træner udefra klubben, og hvad det indebærer af nye forpligtigelser for en klub af vores art. Det bliver spændende, og vi håber vi kan finde den rette mand til jobbet.
Ift. truppen har vi ikke hørt andet, end at folk fortsætter næste sæson. Vi forventer Jonas Holm tilbage fra højskole, samt alle folk tilbage fra deres skadesforløb / babyfødslser. Derudover har nogle gange Flyers-juniorer fundet tilbage til deres modersklub. Men mere om disse nye forstærkninger/tilføjelser til 1. holdet senere på silly season.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.