Sæsonen 14/15 for junior

Når vi ser tilbage på sæsonen kan vi kun sige at den er gået over al forventning.
Flyers Junior startede sæsonen med ca. 15-17 spillere og skulle for første gang være med i turneringen.
Sæsonen startede med er par træningskampe som vi tabte stort. Så det var med stor spænding at holdet startede turneringen. Hvordan ville vi klare det? Trænerteamet var dog fortrøstnigfuldt, det er heldigvis sådan med denne aldersgruppe, at det handler om at spille, og ikke så meget resultatet.
Men – Vi synes nu alligevel, at resultater er en sjov faktor, og man må sige at holdet har vokset og klaret sig bedre end forventet. Vi vandt de første 4 kampe i turneringen og da det nærmede sig jul kunne vi konstatere at vi fik flere og flere spillere og sejrene fortsatte. Om de to ting har en kausaleffekt er dog tvivlsom, men det var bare positive strømninger på alle fronter for os trænere.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

10846401_1536829289892159_7507550361687451255_n
Flyers til kidzliga

I det nye år er tilstrømningen til klubbens hold fortsat og vi er kommet op på 30 spillere. Så vi har til vores bedste formåen forsøgt at lave udskiftning på holdet kamp for kamp så de fleste fik spilletid – da det at spille kampe er en nødvendighed for at fastholde børnenes interesse i spillet.
Da sæsonen bevægede sig ind i januar måned, kom vi op mod sværere modstandere. Først mødte vi Sæby som vi havde spillet lige op med i sæsonens første kamp. Denne anden kamp blev som den første meget lige, men denne gang gik det dog Flyers vej, da holdet vandt 10-8. Efterfølgende mødte vi et meget forstærket Strandby hold som vi til sidst tabte 11-10 til, en rigtig fed kamp med høj intensitet.
Holdet mødte i den 2. sidste kamp igen Sæby, en kamp som blev afgørende for holdets placering. Hvis vi vandt kunne 1. pladsen hentes.. men.. dette sketeikke da man tabte 6-2, men pyt skidt. Det er jo heldigvis ikke vigtigt i det lange løb, og når alt kommer til alt så er en 2. plads, bare utrolig flot i juniornes første sæson.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

10342887_882040748484208_305505396564456158_n
Flyers til kidzliga

Til sidst vil vi gerne rose vores dejlige forældre til vores spillere. Det har aldrig været et problem med biler til vores udekampe. Vi har som regel været flere tilskuere end hjemmeholdet. De stiller op til diverse arrangementer. Støtter op om os trænere og har vi brug for hjælp springer de gerne til og hjælper. Leverer frugt og kager efter behov. SÅ EN KÆMPE TAK FOR DETTE (håber det fortsætter i næste sæson).

Apropos næste sæson, så går vi nogle spændende udviklingstiltag i møde. Vi har grundet den store tilstrømning af juniorspillere valgt at udvide til både U11 og U13, der kommer dog til at være nogle spillere som overlapper holdene, både ift. fysisk formåen pga. man udviklingsmæssigt kan være forskellige steder i denne aldersgruppe, og så i niveau, så alle får en optimal træning. Det betyder at vi har udvidet trænerteamet med to personer. Peter, som er forælder i klubben, skal sammen med Ole stå for U13 hold. Casper skal sammen med en anden 1. holdsspiller Frederik Larsen stå for U11 holdet. Vi glæder os utrolig meget til den nye sæson. Kan dette forår og sommer ikke blot gå bort, så det kan blive september og sæsonstart igen :-)
Ole og Casper[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.