Efter sidste weekends tætte nederlag til Svenstrup, var der lagt op til, ja… endnu et nederlag i dagens opgør mod topholdet fra Frederikshavn.
Når man scorer 15 mål i gennemsnit mod de samme modstandere som Flyers har mødt, burde der ikke være nogen tvivl om hvem der var favorit.
Det var dog også, i nærmest hele kampen, Frederikshavn der sad på boldbesiddelsen også endda i den offensive zone. På trods af dette, og et nederlag på 4 mål med cifrene 10-6 til hjemmeholdet. Var det en utrolig flot fight der blev ydet af Flyers spillerne, der gav den alt hvad de havde.

Målsætningen var realistisk. Først og fremmest skulle holdet klare sig bedre end ærkerivalerne fra AaB 2 i deres seneste kamp mod Blackhawks, der endte 12-2. Dette lykkedes til U.G. den anden målsætning at holde Frederikshavn under tocifret – blev også næsten en realitet. Det var dog en kamp der i store træk kan betegnes som”op af bakke” for Flyers. En kamp hvor kræfterne desværre ikke holdte til, at kunne lukke ned for Frederikshavernes effektive offensiv i 60 minutter.

I 1. periode fik Flyers holdt Frederikshavn godt nede. I sær nogle stærkt spillende backs ledt af Mike Grunnet var årsagen til at Frederikshavn kun lavede 2 mål i perioden. Da Flyers’ kaptajn Morten Schroll fortsatte målformen, og scorede Flyers eneste mål i perioden (assist Chris Conradsen), endte perioden med en marginal 2-1 føring til Frederikshavn.

I 2. periode fortsatte den imponerende defensive arbejdsindsats, og vi skulle 13 minutter hen i perioden før det første mål blev scoret. Det var Flyers, som kunne udligne til 2-2. Igen Morten Schroll (uass.). Flyers var dog ikke færdige og et minut senere kunne Dennis Sørensen (ass. Jonathan Bruun) skabe overraskelsen og Flyers’ føring på 2-3.
Dette huede dog ikke de sure gamle mænd fra nord, som ikke gad mere af det opportunistiske nonsens Flyers kom med. 3 hurtige scoringer på de sidste 4 minutter af perioden bragte stillingen til 5-3 inden pausen.

Desværre glemte Flyers stavene i omklædningsrummet, eller sådan så det i hvert fald ud de første 7 minutter af 3. periode. Frederikshavn fortsatte med at få en masse nemme mål, pga. dumme positioneringsfejl i Flyers defensiven, og med 9-3 på måltavlen, var kampens udfald sikkert.
Flyers slog dog ikke op i banen og overlod kampen til Frederikshavn. I stedet valgte man en heroisk fighter indstilling de sidste 13 minutter, hvor alt krudt blev brændt af. Det resulterede også i reduceringer. 2 mål af Martin Kristoffersen (begge assist af Morten Schroll) reducerede stillingen, og efter endnu et Frederikshavner mål, kunne Jonathan Bruun, lukke kampen med den sidste scoring til den endelige stilling 10-6. Både Martin og Jonathan, nummer 3 og 1 på sidste sæsons topscorerliste fik derfor endelig, efter 4 kampe, hul på målbyllen, hvilket tegner godt frem mod næste uge!

Uden tvivl en kamp hvor Flyers havde stor ære af indholdet, og en flot indstilling medførte, at man på trods af at være 6 mål nede, stadig kæmpede. Stor cadeau til drengene i dag.
Forhåbentligt kan samme indstilling føre til sejr i næste uge, hvor holdet skal på besøg i Jerup. En kamp Flyers skal vinde i håb om at følge med de andre hold i divisionen, i hvad der ligner en kamp om 3. pladsen mellem Flyers, Hjørring og de to AaB mandskaber.

Kampens spiller blev efterfulgt valgt, og ikke overraskende blev det Martin Kristoffersen, efterfulgt af Mike Grunnet og Morten Schroll. Sidst nævnte træk også gevaldigt fra på topscorerlisten. Ros til trænerteamet for at udnævne Schroll til kaptajn inden sæsonen, det har åbenbart båret frugt!

 

Holdopstilling m. point og udvisninger:

C #92     Morten Schroll, 2+2 og 2 min udv.
G #1       Dennis Syska
G #60    Mike Grunnet
#3           Dennis Sørensen, 1+0
#17         Frederik Larsen
#19         Martin Kristoffersen, 2+0
#40        Michael Larsson
#42        Chris Conradsen, 0+1
#45        Andreas Bang
#46         Jonas Holm
#50        Dennis Rasmussen
#73        Jonathan Bruun, 1+1
#88        Anders Høyer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.