Søndag d. 6. september 2020 bliver flaget hejst på Aalborg Flyers Hjemmebane i Tornhøj Idrætscenter. På dagen bliver der samlet op på sidste sæsons flidspræmier, hvor kårringen af Årets spiller, Årets Udvikling og ikke mindst Årets kammerat vil finde sted.

 

Covid-19 gjorde det jo desværre umuligt for Aalborg Flyers, at afholde den traditionelle afslutnings fest, med hel stegt pattegris, så derfor har vi valgt at slå dette sammen med standerhejsningen.

Der skal også sættes et navn mere på vandrepokalen “Årets Flyer”, det bliver spændende at se, hvem der skal supplere de prominente navne som er på pokalen, som ny modtager af Bent Ole Jensens Mindepokal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ligeledes kommer der endnu et navn i “Hall of Fame”, en tradition klubben startede sidste år, som en del af jubilæums året.

Selve standerhejsningen, starter som traditionen foreskriver det klokken 10.00 med en mix tunering for alle medlemmer og familie i klubben.

Kl. 12.00 er klubben vært ved lidt let spisning inden vi går til det formelle.

Grundet Covid-19 er det desværre ikke muligt at deltage uden tilmelding længere, da interessen i klubben har været stor og forsamlings forbuddet på 100 personer stadig er gældene.

På bestyrelsens vegne

Peter Wulff, Formand, Aalborg Flyers Floorball Club.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.