Halvvejs status

Halvvejs i sæsonen viser det sig igen, hvor vigtigt en bred trup har været for os i år. I nærmest samme åndedrag som to profiler i form af Mads Schroll og Casper Skatt Christensen kan vende retur til holdet efter længere skadespauser, Caspers i næsten et år, må Martin Kristoffersen (brud på anklen), og u.t. Jonathan ”Zlatko” Bruun (lysken) udgå i hvad der ligner minimum en måned for begge spillere, og altså tæt på resten af sæsonen.

To backs for to wings, er ikke just et optimalt byt når vi ikke rigtig har manglet backs i år, men manglet præstationer foran mål fra andre end Morten Schroll, men sådan er det. Heldigvis har holdet fået en af de gamle profiler Thomas Krogh, støvet af og rettet til, så han fremover kommer til at kunne fokusere mere på 1. holdet end tidligere. Krogh var ligeledes ude med en skade, som han pådrog i optakten til denne sæson, som holde ham ude helt indtil december.

Derudover har holdet for nyligt fået forstærkning fra yderligere en back i form af Jonas Broé, men han er købt på bekostning af denne sæsons måske største udvikling 19-årige Jonas Holm, som har sagt farvel for denne sæson, da han er taget på højskoleophold det næste halve år.
Alt i alt ser det ud til, at vi går en ”forårs”sæson i møde, hvor holdet er meget forstærket defensivt, men lidt rystet offensivt. I sær vores 1. kæde som i sidste kamp lavede 7 mål og lukkede 0 ind i kampen mod Brønderslev, har mistet to profiler i form af Holm og Kristoffersen. Super ærgerligt når formen nu var på toppen, men det er jo desværre en naturlig del af floorball-spillet. Vi drømmer i trænerteamet dog om at vi i sæson 15/16 i 1. division kan stille med de samme 10 spillere i bare lidt mere end et par kampe på en sæson. Kontinuerligtet er trodsalt en stor ingrediens i et succesfuld hold.

Den sidste forstærkning der har fundet vej til 1. holdet her halvvejs gennem sæsonen er Long Dinh Cung. En vigtig og arbejdsom spiller, der løfter sine holdkammeraters niveau, og så længe han ikke er alene med bolden foran mål gør han det fortrinligt på banen.
Forventningen her halvvejs i sæsonen er at vi skal kæmpe med om 3. pladsen i mod Hjørring og de to AaB hold. Hvis vi ikke i det mindste er tæt på 3. pladsen inden sæsonen er slut, kan det vurderes som skuffende. Vi går derudover indtil hver eneste kamp med en forventning om at vi kan sejre. Med vores nuværende spillertrup, vores kondition og vores mentalitet, kan vi slå alle modstandere i divisionen. Bevares, vi kan også tabe til alle, hvilket vi har vist denne sæson, men nu har vi tabt nok, og vi forventer primært sejre herfra og til sæsonen er slut. Vi vil gerne være et hold, hvor man næste år i 1. divisionens genfødsel, tænker; Flyers, de kan sgu godt gå hen og blive nummer 1!

Kampen i morgen
Næste opgave for 1. holdet er i morgen kl. 13:00 i Tornhøjhallen, hvor man har revanche til gode efter sidste møde med Jerup den 22. november. Et pinligt 4-3 nederlag på udebane, var resultatet af en skuffende kamp fra vores side. Sæsonens hidtidige dårligste præstation.
De sidste to kampe har dog budt på sejre til Flyers, og en sejr er også målet mod Jerup. Det her, er en kamp, som skal vindes! Den skal bare vindes hvis vi skal hænge i, i kampen om 3. pladsen, som logistisk set ligner det højst muligt opnåelige resultat for denne sæson.

Det betyder dog at nogle spillere skal løfte deres niveau fra tidligere kampe og begynde at producere – vores velskydende backs skal få præcision og kvalitet ind i deres afslutninger og vores hurtige forwards skal have kynisme i deres pasninger, driblinger og afslutninger under mål.
Vi har et mål om at smadre Jerups spil igennem hårdt fysisk og defensivt arbejde i 60 minutter. Jerup kommer til at møde en mur af modstand, og når de kommer igennem den skal de score på en af divisionens absolut bedste og rutinerede målmænd i form af Mike Grunnet. Det tror vi simpelthen ikke på er muligt. Jerups spil bliver ødelagt og laver fejl, de fejl udnytter vi med vores nyligt fundne kynisme ledt an af kaptajn Morten Schroll der med sine 16 point i 7 kampe om nogen ved hvor målet står.

Det er aldrig en nem opgave at møde et uortodoks hold som Jerup, men vi har værktøjet til at løse opgaven, og spillere med kompetencerne til at benytte værktøjet rigtigt. Så vi tror på sejr og vi forventer en stærk indsats af vores drenge i en af sæsonens vigtigste kampe.
Et nederlag betyder bundstrid, en sejr betyder at vi er med hvor det er sjovt!

 

Så kom ud i Tornhøjhallen i morgen og støt Flyers! Dagen starter kl. 11:00 hvor u11 holdet tager imod Strandby 2. Kl. 13:00 spiller vores dygtige 1. hold mod Jerup. Det hele bliver rundet af af 2. holdet der kl. 15:00 skal møde 3. divisions ubestridte tophold Strandby, i en kamp hvor vi garantere en masse intensitet!

Hvis I ikke kan komme i hallen lørdag, kan vi da også byde på floorball søndag. Hele dagen fra om formiddagen af, vil der være damestævne i Tornhøjhallen med i alt 7 damehold!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.