Ikke fordi der er vinterferie, nej I Flyers spiller vi hele året rundt. Bare se billederne her, som er fra vores nytårsfloorball-stævne hvor over 30 juniorer, seniorer og forældre var samlet for at spille floorball nytårsdag!

Nej, Tornhøj Idrætscenter holder lukket da gulvet i hallen skal slibes. Idrætscentret og Tornhøj Sport og Motion, TSM – som Aalborg Flyers er en del af – er en af hovedaktørerne bag et voksende foreningsliv i Aalborg Øst, og det kan mærkes på halgulvet.

Så det skal slibes ned imens Tornhøjskolen har vinterferie, så det står klar til næste sæson, som venter lige om døren.

Men der er skam stadig floorball i uge 8! På torsdag kl. 20:00 skal Aalborg Flyers’ damer for 1. gang i deres karriere møde et ligahold, da man inden de vigtige finaleopgør mod Herning, har lagt en træningskamp mod selveste AaBs ligadamer. Det er altså på torsdag kl. 20:00 i AaB Hallen, at der bliver for første gang i verdens historien et dameopgør mellem de to Aalborggensiske klubber. Selvom AaB er storfavoritter til sejr, bliver det en fantastisk oplevelse for Aalborg Flyers – både damerne og klubben som helhed. Et tydeligt bevis på hvor langt vores elskede klub er kommet siden dens genfødsel for blot 5 år siden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.