Efter en sommer med masser af rygter og tvivl, så kan Aalborg Flyers FC nu endelig præsentere trænerteamet for 1. holdet til næste sæson. Det bliver Jonas Nielsen og Jonathan Bruun.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Jonas Nielsen
Jonas Nielsen, der spiser en fransk hotdog på en tankstation.

Jonas Nielsen, som også var træner i sidste sæson, fortsætter som træner. Det bliver hans tredje sæson i træk med hovedansvaret for klubbens 1. hold, og indtil nu har han leveret varen med en 1. plads i 3. division og en 2. plads i 2. division. Derfor er bestyrelsen glade for, at have ham som træner igen i denne sæson.

Den anden del af sidste sæsons trænerteam Casper Christensen ønskede ikke at fortsætte som assistent i denne sæson. Han har valgt at holde sit fokus på klubbens ungdom, hvor han er assistenttræner for klubbens U11 hold, der for første gang i mange år skal spille med i officielle kampe.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Jonathan Bruun
Jonathan Bruun (midten) får sig en øl til en Flyersfest med to holdkammerater. (Marten Kristoffersen, tv. og Frederik Larsen, th.)

Han erstattes nu af Jonathan Bruun, som i de to seneste sæsoner har spillet for klubben, og blev i sidste sæson kåret som årets spiller for 1. holdet. Inden han kom til klubben havde han tidligere spillet for både AaB Floorball og Skanderborg Killerbees, så det er ikke erfaring fra højere niveau der mangler hos den nye assistent.

Jonas Nielsen og Jonathan Bruun ønskes held og lykke i den nye sæson.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.