Vi prøver lige igen.

Efter et par af holdene fremviste større problemer i forbindelse med mødetidspunkterne for den kommende sæson, har en enig bestyrelse valgt at rotere rundt på tiderne, så træningstiderne stemmer bedre overens med holdenes ønsker. Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan tilfredsstille alle, men vi håber på, at så mange som muligt får et positivt udbytte af de nye træningstider.

Vi er også opmærksomme på, at det betyder, at vi fra sidste sæson har skåret 30 minutter af både herrernes og damernes træningstid, men det er desværre en nødvendighed for at få puslespillet til at gå op. Vi håber stadig på, at nye tider bliver tilgængelige når vi kommer lidt ind i sæsonen, så vi kan tilbyde flere træningspas. Bl.a. til damerne som pt. kun har mulighed for at træne 1 x om ugen, hvilket vi ikke mener er optimalt da holdet i år også er tilmeldt Danmarksturneringen.

Træningstiderne for den kommende sæson:

Tirsdag: 16-18 Junior, 18-19:30 Herrer 1, 19:30-21:00 Damer , 21:00 til 22:30 Herrer 2
Torsdag: 20-22 Herrer (fælles)
Fredag: 16-18 Junior (hver anden fredag 16-17 råder vi også over gymnastiksalen)

Søndag: 18:30-20 Familiefloorball

Fredagstræningerne for junior vil bl.a. have fokus på målmandstræning. Derudover har Old Boys om søndagen skiftet navn til familiefloorball, hvor vi bl.a. opfordrer klubbens forældre til at komme og deltage. Man kan deltage til familiefloorball, hvis blot man betaler passivt kontingent.

Bestyrelsen glæder sig til den kommende sæson, med de udfordringer og oplevelser den nu må bringe os!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.