Så skriver vi snart august i kalenderen. Det betyder mange dejlige ting – en sensommer som kun kan blive bedre end de forgangne måneder, de fleste æbletræerne springer ud og der vises igen Superliga og Premier league fodbold i fjernsynet.

Men det alt overskyggende for august måned er selvfølgelig, at dette er måneden hvor Flyers’ holdene traditionen tro tager hul på næste sæson. Selvom der i år har været rekord god opbakning om sommerfloorball, er det først for alvor nu, i kølvandet på Tour de France og sommerferie i dejlige solbeskinnede Danm… nej vent… Er det nu! Vi forsøger at slippe væk fra regnen i Tornhøjhallen.

For at optimere træningsudbyttet til den kommende sæson har vi i samarbejde med HK-stars (håndboldklubben i TSM) lavet nogle fordelagtige træningstider. Væk er herrernes mandagstræning, de tider har håndbold fået – til gengæld har vi nu hele tirsdag til floorball-klubben. Dette er smart af tre grunde:
Første grund er; at der er tid til at herrerne kan få opdelt træning om tirsdagen, noget som manglede sidste sæson!
Anden grund er; at samtlige træninger på samme dag, vil øge samspillet holdene i mellem, samt minimere bebyrdningen på de personer, som har dobbeltroller, og på denne måde kan bruge længere tid, men færre dage i hallen. Derudover betyder det hurtigere skift mellem holdene, da der ikke skal pilles bander op og ned mellem hver træning.
Tredje grund er; ift. herrernes kampe, som ofte i sidste sæson lå om søndagen. Her får man nu en naturlig forlænget hviledag fra floorball. Vi oplevede også sidste sæson, at mandagstræninger sjældent havde samme intensitet som torsdage. Det burde de nye træningstider hjælpe med.

Træningstiderne for den kommende sæson:

Tirsdag: 16-18 Junior, 18-19:30 Damer, 19:30-21:00 Herrer 2, 21:00 til 22:30 Herrer 1
Torsdag: 20-22 Herrer (fælles – i første omgang)
Fredag: 16-18 Junior (hver anden fredag 16-17 råder vi også over gymnastiksalen)

Søndag: 18:30-20 Oldboys

Hvordan herrertræningerne tirsdag bliver fordelt er endnu ikke besluttet. Men det bliver muligvis noget med, at de to træningstider går på skift,  en måned af gangen.

Yderligere er der bestyrelsesmøde på tirsdag, hvor en ny trænerkonstellation til 1. holdet skal godkendes. Hvis den bliver dette, vil den blive offentliggjort torsdag til spillermøde for 1. holdet.

Nu på tirsdag den 4. august, er det endnu ikke helt besluttet hvordan træningen kommer til at foregå. Der vil blive meldt ud om dette internt på facebook gruppen, og her på hjemmesiden, så snart en aftale er på plads.

Hvis du er ny spiller med evnerne og interessen til at spille for vores 1. divisionshold den kommende sæson, må du meget gerne kontakte Jonathan Bruun, enten på tlf.: 30 29 31 88 eller mail jonathanzbruun@hotmail.com, for mere information eller blot dukke op til træning nu på tirsdag – når der bliver meldt ud om hvad klokkeslet.
Personer med interesse i 2. holdet kan bare dukke op til træning som de ønsker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.