Den forgangende uge har budt på både gode og mindre gode resultater.

Onsdag aften tog damerne nord på for at finde Strandby til et opgør i pokaltuneringen. Det resulterede i en kamp, der skabte høj puls ved trænerne, der næste ikke kunne være i sig selv på sidelinjen og nogle 100 % chancer af de helt store fra spillernes side. Flyers spillerne havde så mange chancer og skud på mål, men skulle alligevel 15 min. ind i 2. periode, før bolden fik den rigtige retning og kom helt i mål. En hurtig bold i slottet af Marike Van Amstel og en lille afretning af Louise Niss og første mål kom på tavlen. 3. periode blev startet skarpt af Lina Lilleengen efter bare 18 sek. med en assist fra Camilla Nielsen. Jenna Vaajakari sluttede med et mål med assist fra Laura Brønden 3 min. før slut-fløjtet. Desuden blev der dømt selvmål til Strandby og stillingen endte dermed 0-4 til Flyers.

Ligeledes onsdag aften var herrerne i 2. div draget afsted mod vores naboer for at spille mod AaB. De første 2 perioder var tætte med en masse power fra begge hold. Heldigvis havde kampen kun to dommere, da der blev lavet mindre unoder gennem kampen fra begge sider uden for dommerens synsvinkel – det var jo ikke et lokalopgør for ingen ting. AaB får desværre smidt to bolde i nettet i de første 2 perioder, men ellers blev der ikke givet mange chancer væk.
3. periode bliver næsten givet til AaB, da Flyers jagter de 2 mål, som åbner op til et fagligt kontraspil. Og den gave siger AaB ikke nej tak til. Stillingen ender 8-0 til AaB

U11A var på hjemmebane med hele 17 spillere mod Frederikshavn Black Hawks 2 søndag formiddag. Der blev gået til den og nogle gange så meget, at det var godt med pauser undervejs, men bænken var godt fyldt med nye kræfter. U11A har spillet tre kampe i denne sæson og har mødt stærke hold og dette var ikke en undtagelse. Alligevel fik holdet fundet målet flere gange i form af stolperne, men hvor det alligevel blev til 2 mål i nettet. Det første leveret af Marcus Lind Johansen og det andet af Andreas M. Skou. Desværre endte kampen 2-12.

Herrerne i 3. div. kreds 1 skulle have mødt Sindal Dragons, men denne kamp blev flyttet på ubestemt tid pga. manglende spillere fra Sindals side.

 

Den følgende uge er lidt roligere ang. aktiviteter i Flyers, men dog byder den på;

Søndag d. 6/10 kl. 9.30 et opgør på udebane mellem U11A og AaB, så kom gerne og støt morgendagens stjerner :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.