Så kom dagen hvor u13 holdet skulle spille deres første kamp i a rækken.
Vi kan med det samme sige det blev en rigtig god og spændende kamp som endte 3-3.
Vi startede kampen lidt afventende for at se hvordan de spillede, vi fandt dog hurtigt ud af at dem kunne vi sagtens spille lige om med.
Kampen startede meget afvekslende med chancer i begge ender, flyers kom dog bag ud efter 8 minutter , det slog dog ikke holdet ud og udligningen kom blot 2 min efter, perioden sluttede 1-…1.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

20150926_133857
Flyers’ U13 i aktion i Brønderslev

I anden periode kom Brønderslev igen foran, Flyers fik igen udlignet og som perioden gik fik Flyers overtaget og kun godt målmandsspil fra Brønderslevs målmand fik holdt Flyers fra at score mere.
I 3. periode kom Flyers så foran 3-2 efter 8 minutter, det efter kæmpede vi for at holde føringen, men med 2 sekunder tilbage skete det desværre alligevel efter de scorede på et selvmål , hvor bolden ramte en Flyers fod og hoppede i mål.
Men vi må sige at det var en fantastisk præstation ad de unge mennesker.

 

1. holdet havde ikke skarpheden foran mål!
Dermed kan læser nok udrede, at sejren ikke kom i hus da 1. holdet i sæsonens anden kamp skulle på udebane mod rivalerne fra AaB.
Det unge AaB mandskab var langt det meste af tiden i boldbesiddelse, og havde en hel anden skarphed i deres spil. En skarphed som de også fik transformeret til mål.
7-2 endte kampen. En kamp hvor Flyers var med, bevares, men slet ikke formåede at score på de chancer man kreerede. Nogle ellers fine spilvendinger endte alt for ofte med en dårlig pasning eller en afslutning fem meter over mål.
Det var sådan en præstation, som får panderykkerne frem hos trænerteamet. Hvordan kan man få voksne mænd, med mange års floorball-erfaring til at lære, at ramme målet! Vi har ikke svaret, men forhåbentligt kan tiden arbejde i vores favør. Jo, flere kampe der spilles, jo skarpere må folk også blive. Og vi får chancen allerede på lørdag, hvor Blackhawks 3 kommer på besøg.
Igen en modstander som er spilstyrende, og et Flyers hold der skal være skarpe på kontraer.

Vi må håbe på et bedre resultat. Fordi det er ikke indsatsen vi skal klandre. Flyers’ spillerne knokler bagdelen ud af bukserne. Et fornemt løbearbejde og generelt en solid defensiv. Men uden skarphed, ingen sejre![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.