Dette grundet at Aalborg Flyers de seneste to uger har været stærkt repræsenteret til foreningsdagene på folkeskolerne Mellervangskolen og Tornhøjskolen. Sammen med 11 andre idrætsforeninger har Flyers været ude på skolerne og fremvise vores sport til årgangene fra 0. til 8.
Sammen med undervisere fra AaB Floorball har Flyers været godt i gang, i alt 5 dage med en masse god floorball og glade børn til følger.

junior 2 fuld
                               der er altid plads til flere på vores ungdomshold!
Foreningsdagene er et nyt tiltag i Aalborg Øst lavet for at øge antallet af børn, som er medlemmer af idrætsforeninger. En undersøgelse foretaget på Tornhøjskolen forinden disse dage, fremviste at kun 50 % af alle eleverne er aktive i foreninger af den ene eller den anden art!
Vi kan tydeligt se denne tendens i vores egen klub, da meget få af vores ungdomsspillere bor i nærområdet, hvilket er en skam, da de kendte fysiske rammer, kompetente trænere og billige kontingentpriser medfører nogle rigtige gode forudsætninger for at børn og unge, der bor i Aalborg Øst vil få en rigtig god oplevelse med sport, ved at være en del af vores klub.
Hvis du som elev på skolen eller forælder til en af eleverne, eller blot er interesseret i at få dit barn til ungdomsfloorball. Er der skam mulighed allerede nu. Vi er i gang med at planlægge ekstra-og-gratis-sommertræning for klubbens juniorer inden sæsonen starter op igen, i august.
Hvis du finder dette interessant kan du kontakte juniortrænerne

Casper Skatt Christensen, (til venstre på billedet) tlf.: 51 52 21 47 eller Ole Lentz (til højre), tlf.: 40 55 04 40

juniorforside

Du kan også kontakte os via vores facebook-side: https://www.facebook.com/aalborgflyers

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.