Find et hold

It's a great day for floorball

Herunder kan du se de forskellige hold Aalborg Flyers har i spil lige nu, samt tilmelde dig, eller dit barn, et af vores fantastiske hold.

Senior

Aalborg Flyers Floorball Club har i sæsonen 2022/2023 et hold i 1. Division Vest. Holdet har en god balance af rutinerede og nye spillere, så der er plads til alle uanset niveau.

Aalborg Flyers Floorball Club kan igen i sæsonen 2022/2023 præsentere motionsfloorball. Tiltaget henvender sig til personer, der blot vil spille floorball for motionens skyld. Der er motionshold på lille bane, hvor det er 3 mod 3 samt et motionshold på stor bane med 5 mod 5 og med målmand.
Der kan være mulighed for at komme til at spille kampe mod andre motionshold til særlige motionsstævner. Og alt efter interessen kan der måske også blive mulighed for deltagelse i 3. divisions kampe. 

Aalborg Flyers Floorball Club herrehold spiller i sæsonen 2022/2023 i 2. Division Vest Nord. Holdet indebærer en stamme af rutinerede spillere. I samme træningstid og med det samme trænerteam vil der være et 3. div. herrehold, der træner sammen med 2. div. holdet. Dette er med henblik på udvikling af nye spillere og for at øge truppen på sigt.

Floorball er for alle.
Dette gælder også for unge og voksne med et udviklings handicap/særlige behov. I Aalborg Flyers Floorball Club er et hold blevet dannet med en særlig tilrettelagt træning, hvor alle kan være med. I sidste sæson var der omkring 10-12 spillere, men der er altid plads til flere. Hvis pårørende eller venner vil med, er de velkomne både som aktive spillere og som tilskuere.

Junior

Aalborg Flyers Floorball Club har i sæsonen 2022/2023 et U13 hold. Holdet har en god balance af rutinerede og nye spillere, så der er plads til alle uanset niveau. Der vil være en træning om ugen kun for drengene og en fællestræning med pigerne på U13 holdet.

Aalborg Flyers Floorball Club har i sidste sæson fået et helt nyt pigehold. Holdet har en god balance af rutinerede og nye spillere, så der er plads til alle uanset niveau. Gruppen har alderen svarende til U13 rækken. Der vil være en træning om ugen kun for pigerne og en fællestræning med drengene på U13 holdet.

Aalborg Flyers Floorball Club har i sæsonen 2022/2023 et U11 hold. Holdet har en god balance af rutinerede og nye spillere, så der er plads til alle uanset niveau.

Aalborg Flyers Floorball Club har i sæsonen 2022/2023 et U7 og U9 hold. Holdene har en god balance af rutinerede og nye spillere, så der er plads til alle uanset niveau. U7 spiller med ved KidzLiga stævner og U9 spiller med ved U9 stævner.

Aalborg Flyers Floorball Club har i sæsonen 2022/2023 et U6 hold. Holdet har en god balance af rutinerede og nye spillere, så der er plads til alle uanset niveau. Her handler det mest af alt om at have det sjovt og få mere kendskab til floorball. Der vil også være mulighed for at deltage ved KidzLiga stævner.

KONTIGENT
Herre senior 18+

Du får:

Fælles arrangementer

1 ugentlige træning

Mulighed for udtagelse til kamp

dame senior 18+

Du får:

Fælles arrangementer

1 ugentlige træning

Mulighed for udtagelse til kamp

Motionist

Du får:

Fælles arrangementer

Mulighed for 2 ugentlige træninger

Motiverende motion

junior 10-17 år

Du får:

Fælles arrangementer

2 ugentlige træninger

Mulighed for udtagelse til kamp

børn 3-9 år

Du får:

Fælles arrangementer

Op til 2 ugentlige træninger

Deltagelse ved stævner

passivt medlem

Du får:

Fælles arrangementer

Du støtter klubben

Et smil fra klubbens medlemmer

Hvordan betaler jeg?

Betaling af kontingent foregår over Conventus, hvor du skal oprette en profil, og vælge det hold du enten spiller på, eller vil spille på.

For at kunne betale skal du have oprettet en medlemsprofil som kan gøres herunder

når du har oprettet din profil

Når du har oprettet din profil, skal du benytte dig af knappen herunder, som følger dig videre til betalingssiden, hvor du kan vælge mellem halvårs betaling, eller hele sæsonen.